Askokuskom ay çok hoş hepsi çoğunu favladım 🔥🔥
Dehşet 🔥
Askokuskom ayyyy yıkılıyorlarrrr🙈😍
Gecen hafta 4 tane aldığım için eşim bir süre fantezi kiyafet almamı yasakladı agshsv
Askokuskom hiç biri açılmıyor 😩
meryn aaa nedenki acaba Trendyol siparişlerim sayfasından kopyaladım linki ama
Askokuskom aşko jartiyer giymek bir ölüm balayında giyeyim dedim o ipleri çoraba takana kadar banyoda bayılacaktım djflsbfnsnx
Askokuskom hepsi çok hoş 4. Sırada olan takımın kırmızı rengini aldım denedim çok hoşuma gitti çok kilom olmadığı için fakat eşim yok uzun bir süre de gelmeyecek sabırsızlanıyorum giymek için bende 🤣 insanın hepsini alasi geliyor
Askokuskom tavsan kostumune bayildim😂💖
sadbarbie bak yaaa kiz banyoya git dusunu Al esin odadayken yanina da geceligi ve bol. Bir elbise Al dusunu Al hazirlan sonra elbiseni giy adamin yanina git icimdekini gormek ister misin de 😘😜💋 Ben hep oyle yaparim😂😂
HurremSultan ay dimi çpk tatlu😂🌸
Elisam2022 haklı ısyan valla dkdl
Elif42 ayy onu bende cok begendm nasıl kalıtesı falan
mrvedmrbg ya dkdkdk benim koca sever öyle yırtmayı çekmeyi ldlddl o yuzden boyle bakıyorum. Sagolsun bütün kıyafetlerimi çektiği için ya lastikleri sündü ya yırttı atıldı kdldld bari bunu yırtsın içim acımaz😂
kocaminaskosuyum kız nası acılmıyo
veraeyl ya dimiiiii rastgele karsıma cıktı hemen sızle de paylaşayım didimmmmmm🔥🔥
Askokuskom Sanki kendime alıyorum ahsj
Elisam2022 hiç ya dimi kdkdkd hem paşamın gönlünü edicez hem söylenicek ohhh ne güzel valla 😂
HurremSultan ah kocam odun yapsam ne anlarki
Askokuskom yırtsa daha çok zoruma gider giyene kadar bayılıyorum nasıl yırtar saniyeler içinde ahajahsha
Askokuskom aldıklarımdan birini paylaşmışsın ben şok 😁 daha denemedim ama