Barbiederler Ne kadar doğru bilmiyorum ama arkadaşıma da birisi söylemiş o 1 sene uğraşmıştı bebek için, bu şekilde hamile kaldım demişti

Barbiederler ne kadar etkisi vardır bilmiyorum ama 3 sene korunmasız çocuğumuz olmadı doktora gittik eşimin sperm sayısı ve hareketliliği çok düşük dedi aşılama yapalım küçük bir ihtimal tutar dedi yaptık ama olmadı tüp bebek için bir miktar birikim yapalım dedik o zamana kadarda bu şekilde deneyelim dedik ve denediğimiz ilk ay ben hamile kaldım doktorum bile şok olmuştu

demka yaa bu kadar etkili mi bu ya yarın hemen deniyorum umarım işe yarar ilişkiden sonra hemen kalkıyorum ben

Barbiederler bende hep öyle yapardım bir arkadaşımdan duydum olmaz ama bir deneyelim dedik oldu tesadüf müdür bilemem ama

Barbiederler Denemedim bilmiyorum ama arkadaşım olduğunu söylemişti tabi ne kadar doğruluk payı var onu bilmiyorum.

Barbiederler zamanında tamda bunu doktora sormustum önce güldü sonra bunlar kulaktan dolma inanc alakası yok dedi. Aslında mantikli dusununce gercektende oyle. İceriye giren tek damla bile yumurtaya ulasiyor disariya akmasin diye bacaklari dikiyorlarda zaten disariyada fazlasi gidiyor. Tek onemli konu yapilan pozisyon buda erkegin ustte oldugu sekilde yapilirsa yumurtaya sperm daha hizli cabuk ulasiyor yoksa oyle bacak diktim hamile kaldim diyenler bence olacagi varmis olmus bacak dikmeyle alakasi yok