Evimiz çok fazla güneş alıyor bu sebeple uyku süremiz baya az oluyor. Evinde kullanıpda önerebilen birisi var mıı? Trendyoldan en çok favorilenene baktım ama bazı yorumlarda ışık geçiriyor dediği için kararsız kaldım😌

lydlnn benim yatak odamin fonu ışık geçirmez gibi bise kumasini bilmiyorum rengi antrasit gri perdeleri yıkadığım zaman farketmistim aksesuari zor takilip çıkartıldığı için kullanamıyorum daha doğrusu uğraşmıyorum benim evimde acayip ışık alıyor

lydlnn ışık geçirmez perde adı altında satılanları ben beğenmedim o yüzden biz kızımın odasına ve yatak odasına siyah kalın fon perde kestirdik biz hafta içi erken uyandğmz için hafta sonları kullanıyoruz daha verimli uyuyalım diye zifiri karanlık oluyor mis gibi 😊

lydlnn https://ty.gl/zh0uglng0x

Ben bunu kullaniyorum cok memnunum bende almadan cok arastirmistim bunuda iyiki almisim diyorum simdi oda resmen zifiri karanlik oluyor sadece ölcu alirken cerceve boyutu kadar degilde atiyorum bir iki karış fazladan tuttum tam ölçü olursa yanlardan aradan yine isik girmesin diye

lydlnn canım benimde evimde var yatak odamda ben cok memnunum çok güzel bişey kesinlilkle tavsiyeederim ama ben perdecide diktirdim internetten almadım yani

Benim arkadaşım da kullanıyor ama stor olarak kullanıyor fon olarak değil. Gündüz gittigimizde bile nerdeyse karanlık oluyordu içerisi

lydlnn Merhaba ben senelerdir kullanıyorum ama internetten almadım perdeciye gidip kendim görerek aldm çokkkk memnunum sıcağı bile geçirmiyor

lydlnn

İkea’da “karartma perde” olarak satılıyor, ablam oradan aldı ve çok memnun

lydlnn ben kızımın odasına otelde kullanılan fonlardan aldım pilesi olmadığı için tüm duvarı kaplıyor,çok güzel

lydlnn yatak odasına yıllardır blackout stor kullanıyorum çok memnunum duvara sıfır olcak şekilde monte ettirdik zindan gibi kapıyıda kapatınca gündüz bile karanlık