Aralıkta görümcem evleniyor kızlar yaza die çok güzel üzerime oturan önden yırtmaçlı elbise almıştım ama tarihi öne çekmişler ne giysem bilmiyorum fikrinize ihtiyacım var bide öneri istiyorum fotoğraf yada linkte olur

mavi0 Ekim ayında kuzenim evliyor, Şubat ayında da görümcemin oğlu evleniyor. Ben de şuan elbise arayışı içindeyim 😂 bir tane elbise alsam, iki düğünde de aynı elbiseyi giysem olur mu acaba 😂😂

Sedaa birbirleriyle bi akrabalıkları yok ki aşko boşver giy gitsin aynı insanlar görmeyecek sonuçta 🙈😂

bebeksiguzellik eşim de aynısını söyledi 😂 bence birazda masraftan kaçıyor gibi geldi bana 😂 neyse ben bir tane şık bir elbise alayım o zaman.

mavi0 açıksın anladığım kadarıyla boyun kilona göre tavsiye iyi olmaz mı

Sedaa neden olmasın biri senin diğeri eşinin tarafının al giy hicbisey olmaz

mavi0 ben de öyle yapacam zaten canım, bir tane alıcam 😂 zaten çok pahalanmış herşey, bir de kaban almam lazım, ayakkabı da alıcam, eşimi borca sokacam 🤣🤣