Ya kızlar ilişki esnasında tuvaletimin geldiğini hissediyorum geliyor bildiğiniz tutmasam çişimi yapacam neyse kalkıp gittim yaptım ee geldiğimde gene aynı his gene tuvaletim geliyor kendimi tutmasam yapacam bu seferde kendimi sıktığım için ilişkiden bir şey anlamıyorum bu neden böyle oluyor
İlişkide tuvalet hissi sjsj
Normal zamanda da sürekli cisiniz var gibi hissediyorsanız bir doktora gozukun enfeksiyon olabilir
Hayır işte ben sadece eşimin üzerindeyken öyle hissediyorum enfeksiyon yok yani hiç şikayetim yok yanma kaşınma kötü akıntı falan dikkat ederim
aftma bosalma hissi o relax ol ve devam et dgslbxx
Anaaa bilseydim hiç kalkarmıydım jejsjd
HurremSultan ee devam edersem kocamın üstüne çişimi yapcam snsjs
aftma dene isersen caktirma ahahhaah hatta sey yap baktin isiyorsun hemenndur ayy Bu zevk suyu Niue Bu kadar geliyor ya Falan de xgskgxhsx
aftma dememekte fayda var 😁
aftma adam seni zevkten isettiriyor kiz daha ne kiz, kendini sıkma gevseeee gevseee sal gitsin wuhuuuu 😎
Fiskiyiyesice Yav zevk aldığımı anlıyorum ama o hissin çiş olduğunu sandım dkdkdk
HurremSultan ahahhaha 😂😂😂
belladonna kesin denemeye kalkarım onda da olmaz sksk
aftma simdi şöyle diyim ilk evlendigim senede bu his bendede oluyordu kendimi kasiyordum noldugunu anlamiyordum ciş yok eminim ulan simdi adamin agzina isicem kafam orda esim dio gevse bisi yok ucurcam seni falan derken geldik bugunlere o hissiyati biliyorum cisin yok ama iliski bitince cok cisin gelmis oluyordur, bazen cisin olur tuvalete oturursun gelmez bunlarda gelir basina endiselenme😉😎🥂
O hissi klitorisi uyarırken hissetmiyorum hep üstteyken ikisinin zevki farklı demekki kgkhj
Daha 3 aylığız anlaşılan öğreneceğim çok şey var dndnfn deneyip görelim dnd
aftma ohoooo taze çifte mutluluklar dileriz