• +18
  • İlişkide tuvalet hissi sjsj

Normal zamanda da sürekli cisiniz var gibi hissediyorsanız bir doktora gozukun enfeksiyon olabilir

Hayır işte ben sadece eşimin üzerindeyken öyle hissediyorum enfeksiyon yok yani hiç şikayetim yok yanma kaşınma kötü akıntı falan dikkat ederim

aftma aynen boşalma hissi o . Ona takılma işleve takıl 😍

Anaaa bilseydim hiç kalkarmıydım jejsjd

aftma adam seni zevkten isettiriyor kiz daha ne kiz, kendini sıkma gevseeee gevseee sal gitsin wuhuuuu 😎

aftma simdi şöyle diyim ilk evlendigim senede bu his bendede oluyordu kendimi kasiyordum noldugunu anlamiyordum ciş yok eminim ulan simdi adamin agzina isicem kafam orda esim dio gevse bisi yok ucurcam seni falan derken geldik bugunlere o hissiyati biliyorum cisin yok ama iliski bitince cok cisin gelmis oluyordur, bazen cisin olur tuvalete oturursun gelmez bunlarda gelir basina endiselenme😉😎🥂

O hissi klitorisi uyarırken hissetmiyorum hep üstteyken ikisinin zevki farklı demekki kgkhj
      Daha 3 aylığız anlaşılan öğreneceğim çok şey var dndnfn deneyip görelim dnd

aftma G noktanızın arkasında mesane olduğu için çişiniz varmış gibi hissediyorsunuz. Hissettiğiniz şey aslında çoğu kadının yaşayamadığı bir durum. Devam etseniz vajinal orgazm olacaksınız. Klitoris uyarmasında öyle hissetmezsini. Salın gitsin. 😁

Eternity ay beni çok gaza getirdiniz ama bendeki şansla bir daha bulamam o noktayı jdjdjsj