prenses26 saçıma fazla bir şey kullanmıyorum ben, çünkü gayet sağlıklı saçlarım var ,maşallah diyim ,😸 benim saçlar pırasa gibi dümdüz ve yumuşacık, çocuklugumdan beri böyle. Saç tipim yağlı olduğundan mi bilmiyorum parlak duruyor hep 😂 ben de 2 gün banyo yapmasam hemen yağlanıyor saç diplerim malesef. Bekarken saçıma kına yakardım her sene, kızıl ,morumsu bir renk olurdu, ışıl ışıl, herkes bayılırdı saçlarıma. Ama şuan tesettürlüyüm. 🙂 elseve şampuan kullanıyorum ve bir kaç aydır şampuanımın içine çam terebentin yağı koyuyorum (hızlı uzamasına yardımcı oluyor). Duştayken; gratisten aldığım hindistan cevizi maskesini yapıp 5 dk bekletip duruluyorum, ipeksi yumuşaklık ve parlaklık oluyor. Zaten yumuşak olan saçlarım daha da ipek gibi yumuşacık oluyor 😊 Duştan çıkınca saçımı havluyla kuruladıktan sonra hafif nemliyken tarayıp pantene argan yağını saç uçlarıma sürüyorum. Başka da hiç bir şey kullanmıyorum saçlarım için. Parlak, canlı, ışıl ışıl saçlarım. Birde her duştan sonra tüm vücuduma bebek yağı sürüyorum, yumuşacık ten, yumuşacık saçlar😀 ay kendimi övesim geldi niyeyse 😂😂 benim tek sorunum saç dökülmesi, onu da önleyebilsem süper olacak. 🙂