prenses26 benim saçta kuru Pantene saç yağı var Argan yağlı olanı da kullandım hindistan cevizi özlü olanı da tavsiyem bence hindistan cevizi olanı daha güzel kokuyo saçı yumuşacık yapıp kolay taranmasını sağlıyo en son 75 e almıştım uçmuş gene fiyatı 🤦🏻‍♀️ha bide cildin kuruysa duştan çıkmadan bebek yağı sür çık oh miss 🥰 bunuda @Rouge den kaptım tabiii💚

Bsrkaya Pantene argan yağı benim en en sevdigim yağıdır kokusu felan mukemmel hatta yeni bitti ogx in argan yagini siparis ettim deneyim diye bakalim o nasill🤷‍♀️ Elidoru bir türlü sevemiyorum ya

Birkul1 Evett bebek yağı da kullaniyorum hatta johnsons baby jel kivamli yağı vardi onu önerdiler ama surulum acisindan bana zor geldi normal sivi formdakiler daha iyi bence
      Bu arada sen bebek yağı olarak hangisini önerirsin?
      Pantene sac yagina bende bayiliyorum hindistan cevizi kokusu genelde daha cok severim ama bunda argan olandan vazgecemedim🫠

prenses26 elidorun sampuanini sevemiyorum bende. Ama kremi muazzam sacı açıyor hele boyalı sacları tek açan ürün diyebilirim o yüzden sadece kremini kullanıyorum . Şampuanı zaten saç döküyor o yüzden asla kullanmam. Veee bende çok beğeniyorum Argan yağını 🥰

prenses26 Bukle belirginleştirici olarak urban care ürünleri güzel. Şampuanı, kremi ben memnunum aynı şekilde köpüğünü de seviyorum sert sert yapmıyor

prenses26 bebek yağı Dalin kullanıyorum geçen aylarda avakadolu Dalin Bebek yağı kullandım sadesinden çok daha güzeldi kokusu bide uni baby papatyalı bebek yağı müthiş çocuklara kalmadı benim kullanmadan 😅

belladonna urban care kirmizi renk sac kremini aldim muhtemelen ayni seriden bahsediyoz kivircik ve dalgali saclar icin olan
            Krem saclarimi boyle yapis yapis etti acaba ben mi yanlis kullandim bilmiyorum
            Cok sacimi yikamadigim icin rahatsiz etti beni ve hemen yikama ihtiyaci duydum kullanamadim saci o sekilde yani
            Senin dedigin farkliysa hangi serisi acaba?

Copper ayyy cidden mi😍 yemeksepetinin market bölümünü çok nadir kullanıyorum genelde trendyol market ve getiri kullanıyorum ama artık yemek sepetine de bakıcamm 👍🏻 😍😅

Birkul1 😅😅 yaaa
                Benim icin aslinda onemli olan kolay emilmesi dustan cikinca heykel gibi emilmesini beklemek zorunda kaliyorum o biraz sikinti ya

prenses26 benim dediğimde kıvırcık ve dalgalı saçlar için olan ben neredeyse 2 yıldır kullanıyorum ve saçlarım ondan sonra daha farklı oldu. Tabi maske, saç botoksu falan da yaptırıyorum ama urbanın ürünleri bana baya iyi geldi. Kremi hem duşta uygulanan var hem de duş sonrasında ikisinden de memnunum

belladonna bende olan duş sonrası kremi
                    Sen onu nasil kullaniyorsun bende mi bi yanlislik var🤷‍♀️
                    Nemli sacima boyle alttan ustte dogru sacimi avuclayarak yediriyorum sekil alsin diye
                    Ayni yapiskanlik hissiyati semde de oluyor mu kuruyunca geciyor mu
                    Ben sadece 1 gun kullanabiliyorum sacimi o sekilde

bebeksiguzellik Bende tam bu ürünü söyleyecektim. Şampuan konusunda çok seçiciyim belli başlı markalar dışına çıkınca saçımın sanki yapısı bozuluyordu ondan pek değiştirmezdim. Heleki elidora benim ön yargım vardı sadece bir çeşidini denemiştim saçımı yapış yapış yaptı ve elektriklendirdi o yüzden almazdım. Bu çeşidinide eşim sayesinde kullanmaya başladım😁 Şampuan bitmişti al dedim gidip bu çeşidi seçmiş almış,neye göre seçtin dedim üzerinde brezilya görünce aldım sen onun fönünü çektirmiştin ordan aklımda kaldı, fönünü yaptırdıysan şampuanıda iyidir diye dusunup aldım dedi 😆😆

bebeksiguzellik yemeksepetinin marketinden sadece kisisel bakim kozmetik tarzı urunleri takip ediyorum sık sık indirime giriyor yoksa diger urunler trendyol yada benzerlerine gore asiri pahali 😆

prenses26 Bende sizin gibi yapıyorum ama saçımın önce havluyla nemini biraz alıyorum daha sonra uyguluyorum. Çok nemli olmuyor. Kuruyunca da hiç yapış yapış hissi olmuyor birde ben çok sürmüyorum üstüne köpük de sürüyorum 2 gün kullanıyorum genelde

prenses26 saçını yıkamadan önce hindistan cevizi yağı sür bana çok iyi geliuor sonra benim saç dökülmesin diye kullandığım iki şey var bjti bitti fotoraflarını atıcam şimdi hepsinin bir de mucize gibi speriyim var

prenses26

Şimdi o yeşil olan aşırı iyi bişey saç dökülmesini engelliyo ilk kulanımdan işe yarıyo saçlarını yıkamadan önce saç diplerine sürüm yarım saat beklemen lazım şi kapağı kırmızı olan da saç dökülmesine karşı sprey banyodan sonra saç diplerine sıkılıp masaj yapılması gerkiyor hem saçlarıın uzamasına yardımcı oluyo
                          Ve sprey ayy çok seviyorum ya o spreyi böyle bi pıst yapıyorsun sacına tarıyorsun saçın dümdüzzz parlakk yumuşacık ve harika kokuyor çok çok severek kullanıyorum 😍

prenses26 yok ay ben sürüp bi tur su dökünüp çıkıyorum çıkana kadar emmiş oluyo zaten bebek yağım bitti aslında losyon arayışındayım bi sürü marka varda şuan merak ettiğim iki marka var biri çok pahalı bana göre Yves Rocher losyonu kalıcıymıs kokusu öyle diyorlar bide markete gidince bakacağım losyon neutrogena hydro boost jel vücut losyonu var bunada güzel diyolar ha bide daha önce Eyüp Sabri Tuncer avakadolu vücut losyonu kullandım nem açısından yetersiz geldi görürsen alma 😅

prenses26 saçıma fazla bir şey kullanmıyorum ben, çünkü gayet sağlıklı saçlarım var ,maşallah diyim ,😸 benim saçlar pırasa gibi dümdüz ve yumuşacık, çocuklugumdan beri böyle. Saç tipim yağlı olduğundan mi bilmiyorum parlak duruyor hep 😂 ben de 2 gün banyo yapmasam hemen yağlanıyor saç diplerim malesef. Bekarken saçıma kına yakardım her sene, kızıl ,morumsu bir renk olurdu, ışıl ışıl, herkes bayılırdı saçlarıma. Ama şuan tesettürlüyüm. 🙂 elseve şampuan kullanıyorum ve bir kaç aydır şampuanımın içine çam terebentin yağı koyuyorum (hızlı uzamasına yardımcı oluyor). Duştayken; gratisten aldığım hindistan cevizi maskesini yapıp 5 dk bekletip duruluyorum, ipeksi yumuşaklık ve parlaklık oluyor. Zaten yumuşak olan saçlarım daha da ipek gibi yumuşacık oluyor 😊 Duştan çıkınca saçımı havluyla kuruladıktan sonra hafif nemliyken tarayıp pantene argan yağını saç uçlarıma sürüyorum. Başka da hiç bir şey kullanmıyorum saçlarım için. Parlak, canlı, ışıl ışıl saçlarım. Birde her duştan sonra tüm vücuduma bebek yağı sürüyorum, yumuşacık ten, yumuşacık saçlar😀 ay kendimi övesim geldi niyeyse 😂😂 benim tek sorunum saç dökülmesi, onu da önleyebilsem süper olacak. 🙂