Şuan reglimin 4.günü bu sabah yüksek ateş ile uyandım akşama kadar düşmedi ateş düşürücü almama rağmen. Ateş ve vücut ağrısı vardı ama daha sonradan ayağa kalktıkça baş dönmesi ve mide bulantısı olmaya başladı. Şuan regl olduğum için hamilelik olarak düşünmedim hiç böyle birşey olabilir mi ? Serum taktılar 2 tane biraz daha iyiyim ama biraz halsizlik devam ediyor ayağa kalktığımda biraz baş dönmesi var hala. Birde bişey yememiştim ıhlamur içtim sadece serumda sıra beklerken midem bulandı biraz çıkarttım. 2 yıllık evliyim normalde prezervatif ile korunuyorduk son birkaç seferdir geri çekilme ile ilişki oldu olmuş olabilir mi ? Hamileliğinde regl olan ve ateş ile öğrenen var mı? Bilgisi olanlardan rica ediyorum bilgilendirirseniz çok memnun olurum
Regl iken gebelik olma ihtimali var mı?
Bilinmeyen123 ateşi bilmiyorum ama hamile olup regl olan anneleri duydum daha önce😊
Bilinmeyen123 serum takmadan hamilelik testi baksaydi keşke hastane. Evet üstüne görme diye bişey var hamileyken regl olanlar var ama bu belirtilerin hamilelik belirtisi olduğunu sanmıyorum emin olmak için eczaneden kaset test yapabilirsin.
kocaminaskosuyum olabiliyor yani öyle mi🫣
Gokkusagim bakmadılar sormadılarda hiç benimde aklıma gelmedi ihtimal vermedim regl olduğum için. Üşütmüşte olabilirim ama işte acaba mı oluyor kafamda birazda. Serumda parol ve sodyum klorürdü galiba
Bilinmeyen123 bence siz üşüttünüz korkmayın 😄
kocaminaskosuyum inşallah öyledir ☺️
Bilinmeyen123 canım salgın var etrafta. Ateş, ishal, kusma, halsizlik, sırt ağrısı, grip, öksürük, belirtileri bunlar.
Hamile olup üstüne görme durumu var evet ama en fazla 2 gün lekelenme oluyor. Sen 4.günümdeyim diyorsun, hamile olma ihtimalin yok.
Bilinmeyen123 bence de üşütme ama belli de olmaz tabi
Sedaa oda olabilir mide bulantısı ve baş dönmesi olunca acaba mı diye düşündüm 😌
Gokkusagim umarım öyledir☺️
Bilinmeyen123 Ateşi bilmiyorum ama ben hamile olduktan sonra regl olmuştum. Hamile olduğumu bilmiyordum ama doktorum hamile kaldıktan sonra regl olmuşsun demişti
Bilinmeyen123 sonuç ne oldu merak ettim 😄
belladonna sanırım salgına yakalandım ama bu bilgiyi öğrendiğimde iyi oldu 👍🏻
kocaminaskosuyum herhangi bir test vs yapmadım şuan kendimi ancak toparlıyorum bugünde uçuk çıkarttım😔 salgın varmış sanırım salgına yakalandım bende😩 bir sonuç yok yani 😅
- Düzenlendi
Bilinmeyen123 ah o hamile kalma korkusunu iyi bilirim ucuz atlatmışsın hadi yine iyisin 😂 bu arada çok geçmiş olsun
kocaminaskosuyum teşekkür ederim 🌸 herşeyin hayırlısı Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏻