Kızlar selam, kaç gündür kafamda bendemi problem var diye düşünmeye başladım, eşimle asla bir problemimiz yok birbirimizi severek evlendik. Birtane kızımız var 6 aylık. Her hafta gezeriz hep bize vakit ayırır eşim. Konumuza geleyim. Eşim bana asla ev işlerinde yardımcı olmaz. Akşam işten gelir iki cocukla oynar, sonra hep telefona bakar. Benim çocuğum da çok yaramaz asla gündüzleri uyumuyor benide çok yoruyor ama asla sitem etmiyorum sadece cok yorulduğumda off diyorum. Eşim zaten duyduğunda ofladığımı direk bana piskolojik baskı yapar. Sinir krizi geçirme benimle konuşma daha sinirlerimi bozma gibi hakaretler eder, asla ağzımı acmam misal kendisi geçen dedi, cevremdeki arkadaşlarımın eşlerini gördükce sana şükür ediyorum ağzın var dilin yok der beni hiç bunaltmazsın der. Şimdide cocuk için of dedim uyumuyor ve sabah 7 de kalkıyoruz, kendisi bugün 2 kez uyudu dinlendi ben ev işi cocuk yemek düğüne git derken cok yoruldum. Biraz uzun oldu ben mi hatalıyım eşim mi anlayışsız? Bu arada eşime yansıtmadan off diyorum oda yüksek sesle değil. Of puf sadece