Yerin dibine girdiğiniz anlar ?
Sacmalamaenginn o gün bugündür geri gitmiyorum. Gidecek olsam Şaban gibi illa başıma bir şey gelir 😂😂😂😂
Çok rezil bir anımı daha anlatayım. C plus dersimizde hoca bizden bir program yazmamizi istemişti. Sayisalcilar bilir c plus dersi kod yazma üzerine. Neyse ödevleri yapmışız tabi yanımızda laptop yok. Arkadaşla odevimizi kontrol etmek için internet cafeye gitmiştik. Baktık ödev açılmıyor ne yaptık ne ettik yok açılmıyor. İnternet cafede çalışan kişiyi çağırdık o baktı acamadi. Bize dedi ki bu 2007 de hazırlanmış o yüzden açılmıyor. Bende dedim ki ne 2007 si ya daha dün hazirladim😂😂😂 Allah im çocukla arkadaşım bana bir güldüler meğer çocuk sürümden bahsediyormussss ayyy nasıl utanmıştım😂😂😂😂😂
Sacmalamaenginn Ben öğrenciyken markette çalışıyorum zincir bir markette. Bir tane kadın geldi. Kapalı, çarşaflı bir kadın gözümde de siyah güneş gözlüğü var kadının hiç bir yerini göremiyorum. Bana okey var mı diye sordu 🙈 tabi ben nereden bileyim oyun olanı zannettim hayır yok dedim. Sonra kadın bulmuş. Yanımda da erkek bir çalışan vardı yanıma geldi. Bak varmış işte sen daha kullanmıyorsun anladım ama ileride ihtiyacın olacak dedi o an dondum kaldım yanımdaki arkadaşta bir şey söylemeden uzaklaştı o gün hiç konuşmadık onunla ama ben yerin dibine girdim 😁
etoile ahahahahah sen geri gitme canısı hep ileri git 😁 aman diyim ders anlatırken falan da geri gitme hep ileriyi düşün ajajajah
belladonna Allah’tan ders anlatırken geri gitme ihtimalim yok 😂😂😂
Sacmalamaenginn ergenlik dönemlerimde ailemle denize gittik , benimde göğüslerim yaşıtlarıma göre biraz büyüktü neyse işte bikini vardı üzerimde denizde baya dalgalı yengemle girdik dedi bak dalgadan böyle kaççan demeye kalmadan bize dalga bi vurdu kıyıya kadar sürüklendik , bende nefessiz kaldım o şeyle kıyıda ayağa kalktım baktım millet bana bakıyor yengemde kız suya gir diye bağırdı bi baktım benim memeler inek memesi gibi sallanıyor 😶
Sacmalamaenginn ay bi kere de gene yengem var tabi yanımda neyse fantazi gecelik bakıyoruz üst katta yengem kabinde bişey denicekti kabinde merdivenin hemen yanındaydı , neyse yengem çıktı işte oldu mu vs konuşuyorduk sonra ben geri geri gittim salak gibi gittim dediysem de bir iki adım attım geri geri , merdivene gelmişim haberim yok tam düşücektim bu Hint dizilerinde yavaş çekim oluyo ya biri düşüceği zaman aynı o şekilde hareket yapıyorum düşmim diye yengeme uzattım ellerimi tut tut diye bağırdım yengem ben tutamam ben tutamam diye ellerini kendine çekiyor tabi ben düştüm 5 basamak kadar , dedim gerizekalı niye tutmuyon beni diyorum seni tutsaydım bende düşerdim diyo 😂
Off bir akşam kaynanamlar geldi kahve içmeye. Taksici var kirada, kaza yapmış araba pert olmuş. Kayinbabam daha oturmadan bunu söyledi, ben de o ara kardeşimle mesajlasiyordum ona söyledim böyle boyle olmuş diye. Kardeşim de annemlere söylemiş tabi kiracı kaza yapmış pert olmuş araba diye. Kaynanamlar oturdu 2 dk ya oldu ya olmadı babam eşimi aradi geçmiş olsun hayırdır kaza nasıl olmuş diye. Daha biz bile bilmiyorduk detayları, o an yerin dibine girdim. Hemen yetistirmis gibi oldum ki öyleydi zaten 😡
Ask_hosmus yengen aşırı bencilmis 😂
Elisam2022 ayyy çok fena 😂
Ask_hosmus kız ben yabancıları bile tutuyorum merdivende iken dusmesinler diye. Hatta bu ara karda yürürken önümde bir çocuk var dedim bu kesin kayıp düşecek arkasından ayrilmimda tutarım. Çocuk düştü bende tuttum. Bana dedi kafam gidiyordu az daha iyi ki tuttun 😂😂😂😂
Copper ahahahahaha
veraeyl azgsaaahahha
Sacmalamaenginn Kayınvalidem eşimin halası ve teyzesi oturuyorlardı bende çay koydum oturdum gaz geldi kendimi eğip büğüyorum ses çıkmasın diye ama nafile bi ses çıktı ki anlatamam çok utanmıştım yerin dibine girdim resmen 🤣🤣
İkinciside geçen bi taziyeye gittim ortam çok kalabalık neyse benden yaşça büyük bi kadınla sohbet ediyoruz yeni gelinini anlatıyor şöyle böyle diye bende dalgınlıkla Allah bağışlasın dedim ay nasıl utandım anlatamam 😂
Çok oldu ama üçüncüde var 😅 Hamileyken kontrole gitmiştim doktor erkekti muayene bittikten sonra doktor beni kaldırmak için elini uzattı bende o kadar beklemiyorum ki (devlet hastanesi olduğu için) şaşkınlıkla adamın elini sıktım merhaba dedim adamı bi gülme tuttu her aklıma geldiğinde utanırım 😂🤭
Sacmalamaenginn eşime whatsaptan terbiyesiz bir mesaj atmıştım sonra görüntülü ses kaydı attım eşime komik video kendimi çektim anneme gösteriyordum arkada da eşim yazdığım mesaj gözüküyor yerin dibine girdim kaçtım yanından 🤣🤣 sonra sordum anneme gördün mü diye yok bişey görmedim dedi ama 😂
Ask_hosmus hahahahahah
delihatunum ya buna benzer ben de yaşadım 😅 Eşim şehir dışında olduğu için ona seksi foto felan çekip atıyorum arada. Bir gün sabah kalkinca foto cekip attim günaydın diye ,ama baya açık gögüsler felan. Sonra kız kardeşime kahvaltıya gittim. O kahvalti masasinda oğluma telefonu verip bizim fotografımızı çek dedim. Bu arada masa kalabalik tabi, annem kuzenler felan. Masanin en ucunda kardeşim vardı, telefonu aldı oğlumun çektiği fotograflara bakmak için. O sırada eşimden msj geldi, baya terbiyesiz ayıp birşeyler yazmış, kardesimde gördü güldü atti telefonu bana 🤣 çok utandım ama kardeş sonuçta fazla da şey yapmadım 😅 annem ya da başkası görse daha çok utanırdım.