• Muhabbet
  • Yerin dibine girdiğiniz anlar ?

etoile ama o an ne kadar güldük yaa bütün mağaza bize bakıyordu acaba ne oldu da bunlar niye bu kadar gülüyor dedi 😂😂

Sacmalamaenginn of kaynanamla tanıdık bir yere girdik akrabayiz dükkan sahibiyle çalışanlarda çocukluğumdan beri bilirim . Neyse kaynanam arkada ben önde fors ata ata beni taniyacaklar hosgeldiniz beş gittiniz diye konuşacaklar sandım çalışanlar gülerek bakıyorum adama . Adam demesin mi ne gülüyorsun mal mal hayırdır diye ama sesli sessiz hem ben hem kaynanam duyduk adam daha sonra akrabama el sallayınca hatırladı da buyur etti bizi. Yani mal adam yani gülüyorum da ağzına mı s.ctim tavrın kime y.rrk kafasi

Elisam2022 cok ayıp canım, o kadar açık açık yazaman burada😂 ama gögüslere olan övgü diyelim kısaca 😅😅

Yeni evliydim, bizde kadin erkek herkes birbirini öper sarılır. Eşimin ailesi öyle degil ama 😄 Bir gün esimin akrabalari kalabalik aile bize gelmişti ve ben zorla dayısını öpmeye çalışıyordum adam çekildikçe ben gidiyordum meğer abdestliymis 😄😂😂😂😂

Sacmalamaenginn yeni evlendiğim sıra eşim beni gıdıklamaya başladı yapma dedikçe kaçtıkça yine yaptı ve benden küçük bir pırt Allahım yerin kat kat dibine girdim o an🤦‍♀️🤦‍♀️

Dogurdugumda dikislerim ne durumda hep merak ederdim . Hergn annem pansman yapmadan bidnee resmini cekte bakiyim derdim . Neyse yine cektirdim silmeyi unutmussum .kaynanamda bizde . Bebenin resimini gosteriyom. Güldügünü yakaladiydim onu gosterirken mal kadın resmi yana cekmesinmi !!!! Şaaak diye benim fındığin resmi cikmasinmi !!! Tabi o salak kaynanam gül gül yerlere yatıyo amma ben utancımdan yerleri kemirdim . Hic unutmam

Bende liseye gidiyordum ilçede okuyordum merkezden ilçe arabasına bindim yanımdaki kızda bizim okuldandı o kıza servisçiyi karalıyorum ama adamı gömdüm hemde ne biçim bu adam beni geçen hafta almadı yolda bekliyodum durmadı gaza bastı gitti pislik ya insanlar ne kadar vicdansız dedim bile bile almadı dedim daha biraürü şey söyledim adam hakkımda halaretler havada uçtu sonra kızda beni gülerek dinliyodu ben susunca dediki yalnız bu adam benim babam 😂😂 o an ben bittim.

Ortaokulda bir arkadaşımız sevgili yapmıştı bizim sınıftan kızda havalı falan çocuğu da üzüyor , çocuk bir keresinde bana yazdı işte napasam olmuyor kızı çok seviyorum diye bende onu övmeye başladım daha iyisine layıksın o biraz havalı unut onu ve daha bir çok şey ben söyledikçe çocuk daha çok övgü bekliyordu sanki gaza geldim övdümde övdüm erkeği kızı da tam tersi iyi gelsin de daha fazla üzülmesin diye işte bunlarda barışmışlar , bu yarım akıllı arkadaşım mesajlaşmalarımızı silmemiş kızda hepsini okumuş ertesi gün geldi bana hesap sordu bende yok öyle bir şey dedim mesajları önüme serdi , kalakaldım .
    .
    {2.}
    .
    Bir keresinde restoranta gittim yemeğimi bir güzel yedim kasada hesabı ödüyordum çocuk 30 demiş ben 25 vermiştim birde orada bekliyordum paranın üstünü versin diye herhalde vermicek diye arkamı döndüm çocuk abla 30 du ama 25 verdin bir şey olmaz dedi 🫠 diğer parayı da verdim sonra .
    .
    {3}
    .
    Sonuncusu bu 😂
    .
    Bir keresinde de bir nişanda bana tatlı tabağı uzatıldı birincisinde almadım ikincisinde almadım üçüncü söyleyişte elimi uzattım ama elim havada kaldı çocuk gitti bende etrafımı gören oldu mu diye kontrol ettim 😂😂

Rouge, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.