Kizlarr cicisanne hesabı benim normalde ama şifresini unuttum burdan devam edeyim dedim 😂
Esim işten 4lerde geldi şuan uyuyor ama bi uyandırıp üstüne atlayasım.var bir yandan da uyusun yorgun diyorum ama uykudan uyanınca harika oluyor uyandırsam ne tepkiyle karşılasicam çokta kestiremiyorummm nasıl girsem.olaya 😂
Dayanamicam galiba 🫢🫢
ikibebislianne ne. Yptın uyandırdın mı ?
Deleted18 evet🫢
ikibebislianne en sevdiğim uykudan uyandırmak 🙊🙈
Gece 4te işten gelse kıyamazdım 🥲
ikibebislianne valla pnu bende çok yaşıyom uyandırsam mı diye
Bugün aramızda konuşma oldu bu hafta geç gelcek bu hafta olmaz dedim sen geldiğinde uyuyo olurum dedim adam bana diyo ben seni uyandırırım dert etme😅
ikibebislianne sonuç pata küte
nur000 gece çocuk uyandı geri uyuttum benim uykum kaçtı dedim uyandırayım adamı da bari uyandığıma değsin 😂daha yeni uyudu çocuk kalmaz derkeeen ezan okunmaya başladı hayde bekle derken ezan sesine bebe de uyandı sonuç hüsran 😂😂 ben uyandım adam uyandı bebe uyandı sonra hep beraber salona geçip oturduk 😂😂
nur_1 döndüğünde de eşlerin işi bitmiş penisi bayılmış olur genelde
nur000 sorma yaa , hadi bu gece dedim şimdi de hiç planda yokken yola çıktık tatile gidiyoruz . Bebekle aynı odada uyusa bile yapmam ben uykusu çok hafif öyle görsün asla asla asla istemem. Bakalım dönüşe kısmet
nur000 tatil iyi de planda yoktu 2 saat içinde valiz yaptım çıktık. Bebeğimi memeden kesiyordum tam 2. Gündü bugün umarım tatilde yarım bırakıp baştan başlamayız 😬
nur_1 öyleyse iyisin
SakinRuhHali evet hem uyandırmayı hemde uyandırılmayı çok seviyorum bende 😊
Elisam2022 kıydım valla kız ne edek😂😂
Deleted17 ayyyy kötü olmuş ama haykırdım kusura bakma 😂😂