• +18
  • Dayanamicam galiba 🫢🫢

ikibebislianne valla pnu bende çok yaşıyom uyandırsam mı diye
Bugün aramızda konuşma oldu bu hafta geç gelcek bu hafta olmaz dedim sen geldiğinde uyuyo olurum dedim adam bana diyo ben seni uyandırırım dert etme😅

nur000 gece çocuk uyandı geri uyuttum benim uykum kaçtı dedim uyandırayım adamı da bari uyandığıma değsin 😂daha yeni uyudu çocuk kalmaz derkeeen ezan okunmaya başladı hayde bekle derken ezan sesine bebe de uyandı sonuç hüsran 😂😂 ben uyandım adam uyandı bebe uyandı sonra hep beraber salona geçip oturduk 😂😂

Deleted17 ben uyandım adam uyandı bebe uyandı sonra hep beraber salona geçip oturduk 😂😂

Haykırdıııımmm😂😂😂😂
      Aynı senaryoyu yaşıyoruz. Özellikle Akşamları bebeğim tam böyle güzelliğin ortasında uyanıyor hoppala giyin uyut geri gel. Zaten özellikle de o vakit uyanmaları gelir. 🥶

nur000 sorma yaa , hadi bu gece dedim şimdi de hiç planda yokken yola çıktık tatile gidiyoruz . Bebekle aynı odada uyusa bile yapmam ben uykusu çok hafif öyle görsün asla asla asla istemem. Bakalım dönüşe kısmet

Deleted17 kız tatile gidiyok daha ne istiyon gece gündüz çocuk uyuduğunda fırsat işte bizim işler yoğun olunca tatil de iptal oldu 😕
          Benimkide erken çıktı bugün yolda şimdi birazdan gelir🥲nası özledim ama ya

nur000 tatil iyi de planda yoktu 2 saat içinde valiz yaptım çıktık. Bebeğimi memeden kesiyordum tam 2. Gündü bugün umarım tatilde yarım bırakıp baştan başlamayız 😬

Deleted17 ana o kötü olmuş işte inşallah olmaz güzel bir şekilde geçirşrsin tatilini

Deleted18 aayy evet. Genelde odaya geri gelince eşim hasat vakti geçti der öyle olunca 😂😂😂 ama ben toparlıyorum ortamı tekrardan 😁