Merhaba kızlar,
Adetim 28/29 günde geliyor. Ağustosun 31 adet gördüm 6 eylülde bitti. 11 eylülde şeffaf yumurta akı gibi akıntı oldu 12 eylülde de aynı akıntı oldu.
17/18 eylülde iç çamaşırımda sarı beyaz kremsi lekelenmeler oldu. Bunlar neyin belirtisi. Şeffaf akıntı tam yumurta çatladığı gün mü olur?

Derya12 eğer yumurta akı gibi sünüyorsa evet yumurtlama günündesin. Ve yumurtlama günlerinde hafif karın ağrısı olabiliyor. Diğer sarı, beyaz akıntılar hakkında fazla bilgim yok, enfeksiyonda olabilir, fazla su içmediğinde de olabilir, beslenmeyle alakalı da olabilir.

Sedaa yumurta akına benzer uzayan kopmayan akıntım 11/12 eylülde oldu ama kasıklarda ağrı bu beyaz akıntı geldiğinde\17/18 ağustos ta başladı bende merak ediyorum yumurta akına benzer akıntı yumurta çatladığında mı olur yoksa çatlamaya yakın mı?

Derya12 çatlamaya yakın şeffaf, kaygan, uzayan akıntı olur canım. Genelde 2 gün felan olur zaten. Sonrasında karın ağrısı oluyorsa yumurtan çatladı demektir. Yumurtalama gününden bir kac gün sonra bende de hafif beyazımsı akıntı geliyor, bu yumurtlaman bitmiş demek oluyor, belki senden gelen bu sarı beyaz akıntı da yumurtlaman bittiği için gelmiş olabilir.

Sedaa peki ya böyle şeffaf akıntıdan sonra ⅔ günde mi çatlar yumurta yoksa ⅘ güne kdr uzarmı

Sedaa karın ağrım şeffaf akıntıdan 6 gün sonra oldu

Derya12 şeffaf uzayan akıntıdan 6 gün sonra çatlama olurmu yoksa çatlama çoktan olmuşmudur

O akıntı geldikten 24/36 saat içinde çatlama olduğunu okumuştum ama kasık ağrım akıntıdan 6 gün sonra oldu.

Derya12 kişiden kişiye değişiyor bu canım, mesela benim şeffaf akıntım geldikten 3 gün sonra felan hafif kasık ağrım oluyor ve iki gün felan kasık ağrım sürüyor. Ama şeffaf akıntı geldikten sonra 5 gün içinde çatlar diye biliyorum ben. Eğer senin ağrın şiddetliyse bir doktora git, belki enfeksiyon vardir.