16 aylık bebeğimi az önce son defa emzirerek uyuttum. Ağlayarak çok sevdiğim birine vefa eder gibi konuşarak bitirdim emzirmeyi. Yavaş yavaş bırakmak isterdim çok denedim ama bebeğim tam bir meme bağımlısı olduğu için olmadı. Çalıştığım için de özlemini sadece emerek gideriyor gibiydi kıyamadım. Ama artık ne yiyor ne uyuyor ne oynuyor sadece emmek istiyor. Sütüm de eskisi kadar çok gelmediği için sinirleniyor tepiniyor. Canım da acıyor artık. Uyandıktan sonra bir daha emzirmeyeceğim. Birşekilde dikkatini dağıtırım inşallah. Sabır taşı da aldım ama umarım gerek kalmaz.
Tecrübelerinizle destek olursanız sevinirim

Deleted17 Benimde oğlum 16 aylık emziriyorum hiç bu kadar düşkün degildi göğsüme dokunsam emziricem zannediyor bu gece ilk defa emmek için aglaid normalde böyle yapmazdi sütüm var eskisi gibi olmasa da sadece sol gogsumu emiyor bilmiyorm çevremdekiler daha çok bağlı olmdan sütten kes diyorlar ama kıyamıyorum emzieiyorum

Merhaba bende kizimi Sutten kendigimde gogsume siyah bant yapistirdim birdaha agzina almadi birakti tamamen arad gosgsumu acardi bant oradaydi geri kaptirdi 😀 cok ise yaradi

HaHasmeftune benim de sağ memeye düşkün hatta bir gece annemde bıraktım. Dün sadece sağ memem doldu demekki diğeri bitti artık süt var ama rahatsız edecek kadar olmadı dün. Babasıyla oyunlar oynuyor benimle sadece emmek için kavga ediyor ağlıyor. Çocukla iletişim kuramıyorum bir şey öğremitiyorum. Geceleri asla uyumuyor işe gidiceö diye sürekli emmek istiyor. Kaliteli zaman diye birşey kalmadı. Artık onun iyiliği için bugün son. İzne de çıktım hem memeyi hem annesini kaybetmiş hissi yaşamasın diye. Bi şekilde oyalıcam artık

HaHasmeftune siyah bir taş göğüs ucuna sürünce boyayıp acı ekşi bir tat bırakıyormuş

Asyad ben de sabır taşını denersem sonrasınds bant yapıştırayım bari

HaHasmeftune kendince bişeyler anlatıyor .anne baba meme mama teze(teyze) dede anaaa(anane) ayakkabı ya akkı, gitti bitti gel gibi aklıma gelenler bunlar. Bir de köpek diyemiyor ama köpek ne diyor dediğimde hav hav, Maymun ne diyor dediğimde uaauauau gibi şeyler yapıyor. İlgilenemiyorum yaa çalıştığım için 😢 eve gelince de meme krizi yemek telaşı gün bitiyor

Deleted17 benim kızımda 16 aylık son 1 haftadır gece uyku falan kalmadı sürekli emmek istiyor emmiyor aslında ağzında duracak bende bir an evvel sonlandırmayı düşünüyorum gündüz çalıştığım için emmiyo gece de tamamen oynuyor ve artık bana da zor geliyo zaten sütüm de iyice azaldı

belladonna gel sarılalım 😢😢 ben bi cesaret ettim bugün inşallah başarırım. Zaten çocuğa da yazı ne uyuyor ne yiyor ne oynuyor. Beni de uyutmuyor. Eşim de yeter artık diyor. Emzirdiğim için o da uzak kaldı ne zamandır

Deleted17 Benim kızımın yemesinde sıkıntı yok her şeyi yiyor biraz da beni o rahatlatıyor. Göğüslerim hiç yara olmamıştı bir haftadır çok fenayım. Emse yine tamam diyeceğim ama sadece ağzında tutuyor ara ara ısırıyor. Normalde annemi bekleyecektim ama bende 17 aylık olduğu gün başlayacağım

Deleted17 ay daha küçük değil mi 🥺 oğlum 2 yaşına kadar gece ⅚ sefer uyanırdı ona rağmen 2 yaşını geçtikten sonra bıraktırdım kızım da da 2 yaşına 2 hafta kala bıraktırdım diş macunu sürdüm ben eğh olmuş dedim koku alınca istemedi 1 ay oldu sayılır arada istiyo ama dikkatini dağıtıyorum arada süt ısıtıp veriyorum

Birkul1 oğlum sadece emip yemek yemiyor doktoru da yeterli olduğu için bırakmayı önerdi kilosu etkileniyor çünkü yeterli sütüm yok

Deleted17 kuzenim sirke sürmüş o şekilde zorlanmadan bıraktılar. Memede kafalık görürse kokarbilir ama sirkenin kokusu çok olduğu için açınca bile uzaklaşır

belladonna bende calısıyorum vee benım kızım 22 aylık vicdan yapa yapaa bu hallere geldikk o kadar düşkün ki anlatamam vee gecelerii abartısızz 4-5 sefer kalkıyor resmen 2 saat anca uyuyorumdur. Nasıl kesicem bilemıyorummmm😫