• Öneri
  • 🤍👙İç çamaşır (sütyen) önerisi 💅👙

Sahra5 haha 😁aynı şekil kalça benimde var 😇Bi nevi içime su serpiyyoo oda olmasa kafayı bozardım herhalde.😁

HaHasmeftune Hahah 😁benimde Bi 3ay emzirme dönemi olmuştu. Olan memelerde hayata küsüp sarktılarr😁🤦🏻‍♂️

Nurtrhnx1 trendyolmilla ve lcwdan alıyorum bende genelde internet sitesinden bütün çeşitleri çok güzel bana tam oluyor

TombulHatun Aynen ya parayı yerde mi gördük 😄 gerekirse ben çerçi giyimden alırım o parayıda oğluma harcarımm çeşit çeşit şey alırımm😄
      Önceliğim oğluşumm😁🤗

Nurtrhnx1 inan ki ne link atmayı ne foto eklemeyi bilmiyorum kendime profil resmi bile koyamadım 🤭🤭🫣🥲 utandım ama sitesinde birçok çeşidi var isteğinize göre

kanalize yerim seni ne utanıyon😁🤗😗
          Baktım da çok güzel ürünler var sağol Balımm.
          Bu arada sol üste üç nokta var oraya basarak profil ayarlaya bilirsinn😗

Nurtrhnx1 Hiç bilmiyorum ki. Ben çarşıdan iç giyim mağazalarından alıyorum. F.K markasının silikon balenli sütyenleri. Direk görüp dokunarak alabilirsiniz tel balen kısmı silikon olduğu için yumuşacık hiç rahatsız etmiyor 😊

Nurtrhnx1 ben penti mağazasından alıyorum, genelde bralet büstiyer tarzı giyiyorum son bir kaç yıldır, cok rahatlar. Birde çarşıda Compedan iç giyim mağazasından alıyorum destekli sütyenleri. Sütyenleri makinede yıkarken sütyen topu kullanırsan daha uzun ömürlü oluyor canım.

Sedaa Aynen kuzum. Ya bende sütyen topu almayı düşünüyorum gerçi benim sütyen teleri o yüzden çıkmıyor ama denemekte hayır var😁😇
              Bende büstiyer tarzı çok seviyorum. Aşko çarşıdan alma imkanım yok direk sipariş verecem ya yinede sağol🤩😚

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.