nur000 superisi_ valla iki taraflı da oluyo veya gün içinde diyoruz akşam yapalım falan diye öylelikle oluyo ikimizde fik fik seven bi yapıyız😅bebişimiz uyudupu sürece oynaşmayı seviyoruz
Sahra5 superisi_ 50/50 Ben istiyorsam ben o isterse o ben istiyorum ama o bunu farketsin diye beklemem
sadbarbie superisi_ bir iki ay önceye kadar hep o gelirdi şimdi nadir yanaşıyor benden bekliyor ben başlattığım da da kımıldamıyor adam en sonda sinirlendim artık o gelirse yoksa yok kimse kusura bakmasın
nur000 superisi_ valla öyle bu hafta da zaten 12ye kadar çalışıyo hafta görüşemiycez maalesef anca gece uyandığımda görüyorum geldiğini🥲
Askkadini Cogunlukla ben baslatiyodum ama artik ben adim atmicam o yanastigi dada git kendine ceki duzen ver oyle gel diyorum 1 hadtadir izin vermiyorum bu aksam kesin gene gelir bakalim son durum ne
melekk_123 Askkadini bendede oldu bir iki sefer Gün içinde çok ufak bir nedenden surat asıp soğuk davrandı akşama doğru teklif etti bende kabul etmedim Akşama kadar yüzüme bakma soğuk davran akşam olunca iste dedim bir gün sorna adam akıllı istediğim gibi davranmaya başladı Bunu senelerce hiç yapmadım ama cinsellikte yola getiriyorum 😂
superisi_ sadbarbie Erkeklerde dönemsel oluyo heralde benimki de şuan öyle 💆🏻♀️ Güya ayrı kaldık yani
blackhoney superisi_ canı isteyen söylüyor bizde 😂 bazen elleşmeler falan ordan da anlıyorum istediğini. Yada yatmaya gidince spontan da olabiliyo 😁
Elisam2022 Bazen ben kızımı uyutup hazırlanıp fotoğraf atıyorum diğer odadan, peçeteyi kapıp geliyor hemen. Bazen de yataga utanınca eşim arkadan sarılıyor surtunuyor kalkıp diğer odaya gidiyoruz 😂
erman superisi_ ben tabikii😂 eşim bebekten dolayı korktugunu söylüyor birşey olur felan diyor ikna edene kadar göbeğim çatlıyor 😂
superisi_ sadbarbie İş yoğunluğu mu etkiliyo anlamıyorum. Bazı erkeklerin libidosu düşük oda bize denk gelmis sanırım 💆🏻♀️
Elisam2022 superisi_ Benim eşimin düşük değil ama benden yüksek de değil ben her gün yapsak nerdeyse hayir demem 😂
Elisam2022 superisi_ Valla hiç çekinme. Erkekler oyle hareketleri seviyor. Tam foto atmıyorum mesela vücut çorabı giydiysem bacaklarımı bacak bacak üstüne atıp çekiyorum, ya da gecelik giydiysem aynaya karşı domalip çekiyorum falan ahsjdn