superisi_ valla iki taraflı da oluyo veya gün içinde diyoruz akşam yapalım falan diye öylelikle oluyo ikimizde fik fik seven bi yapıyız😅bebişimiz uyudupu sürece oynaşmayı seviyoruz

Anladım 😁 peki eşiniz baslat

nur000 fik fik 😁😁 anladım canım bebişler zaten hep bi engel 😁

Cogunlukla ben baslatiyodum ama artik ben adim atmicam o yanastigi dada git kendine ceki duzen ver oyle gel diyorum 1 hadtadir izin vermiyorum bu aksam kesin gene gelir bakalim son durum ne

superisi_ 50/50
        Ben istiyorsam ben o isterse o ben istiyorum ama o bunu farketsin diye beklemem

superisi_ bir iki ay önceye kadar hep o gelirdi şimdi nadir yanaşıyor benden bekliyor ben başlattığım da da kımıldamıyor adam en sonda sinirlendim artık o gelirse yoksa yok kimse kusura bakmasın

superisi_ canı isteyen söylüyor bizde 😂 bazen elleşmeler falan ordan da anlıyorum istediğini. Yada yatmaya gidince spontan da olabiliyo 😁

Bazen ben kızımı uyutup hazırlanıp fotoğraf atıyorum diğer odadan, peçeteyi kapıp geliyor hemen. Bazen de yataga utanınca eşim arkadan sarılıyor surtunuyor kalkıp diğer odaya gidiyoruz 😂

superisi_ ben tabikii😂 eşim bebekten dolayı korktugunu söylüyor birşey olur felan diyor ikna edene kadar göbeğim çatlıyor 😂

erman

Hamilelikte öyle oluyo ya . Erkekler biraz çekiniyo nedense 😁😁