superisi_ sadbarbie İş yoğunluğu mu etkiliyo anlamıyorum. Bazı erkeklerin libidosu düşük oda bize denk gelmis sanırım 💆🏻♀️
Elisam2022 superisi_ Benim eşimin düşük değil ama benden yüksek de değil ben her gün yapsak nerdeyse hayir demem 😂
Elisam2022 superisi_ Valla hiç çekinme. Erkekler oyle hareketleri seviyor. Tam foto atmıyorum mesela vücut çorabı giydiysem bacaklarımı bacak bacak üstüne atıp çekiyorum, ya da gecelik giydiysem aynaya karşı domalip çekiyorum falan ahsjdn
nur000 superisi_ valla öyle bu hafta da zaten 12ye kadar çalışıyo hafta görüşemiycez maalesef anca gece uyandığımda görüyorum geldiğini🥲
HurremSultan superisi_ bu aralar genelde eşim xgskjxd ama şöyle ki ben hazırlanmadan vermiyorum normalde bu ara dinlemiyor boş buldugu her an gxxkd
Women superisi_ İlginç değil ki adama ne diyeyim hadi gel fikfik mi sjsjsjd asla söyleyemem. 🙈 Siz de nasıl ilerliyor işler?
superisi_ Elisam2022 ya normalde libidom yüksek yanımdayken cekinmem herseyi yapıyorum falan ama o geceliği giyince ilk dakikalar cok utanıyorum 😁
kocaminaskosuyum superisi_ biraz nazlı olacan olayı bu eşim isteyince de yalandan iki ay yok falan filan diyorum öyle resmen yalvarır gibi konuşması çok hoşuma gidiyor sizde de oluyo mu😂
Alev12 kocaminaskosuyum bizdede oluyor bide ozellikle kusken canım çok istediğinde dekolte veya boxer giyip eğilip birşey alır gibi frikik veriyorum sonuçta kuyruğu yere indirmem kusura bakmasın, sonrasında bir bakıyorum peşimde zaten hemen tahrik olur😎😎😎😎