superisi_ Valla hiç çekinme. Erkekler oyle hareketleri seviyor. Tam foto atmıyorum mesela vücut çorabı giydiysem bacaklarımı bacak bacak üstüne atıp çekiyorum, ya da gecelik giydiysem aynaya karşı domalip çekiyorum falan ahsjdn
Siz mi ? Eşiniz mi ?
superisi_ eşimm nadir de ben
Elisam2022 bende demem 😁❤️🔥
kocaminaskosuyum bizde de öyle 🙃
Elisam2022 ya normalde libidom yüksek yanımdayken cekinmem herseyi yapıyorum falan ama o geceliği giyince ilk dakikalar cok utanıyorum 😁
superisi_ biraz nazlı olacan olayı bu eşim isteyince de yalandan iki ay yok falan filan diyorum öyle resmen yalvarır gibi konuşması çok hoşuma gidiyor sizde de oluyo mu😂
superisi_ Kiz adam her bi yerimizi görüyor ne utanacan oyle düşün 🤭
kocaminaskosuyum ay ben hic nazlanmıyorum hemen oluyo o isteyince 😁🫢
Elisam2022 doğru valla 😁
kocaminaskosuyum bizdede oluyor bide ozellikle kusken canım çok istediğinde dekolte veya boxer giyip eğilip birşey alır gibi frikik veriyorum sonuçta kuyruğu yere indirmem kusura bakmasın, sonrasında bir bakıyorum peşimde zaten hemen tahrik olur😎😎😎😎
superisi_ nazlan nazlan zorla üzerini çıkaramaya çalışması yatağa bi anda fırlatması falan renk katar 😂😂
kocaminaskosuyum tamam deneyim 😍
Alev12 ah bu kadınlar işini nasıl biliyor ya bende bu firikik verme olayını deneyeceğim tartışınca yarın için de fikir oldu sağolun😂
kocaminaskosuyum rica ederim bende çok taktik var,sudyensiz dolaşın mesela veya şeftali yiyin veya muz ama tahrik edici sekilde
Vallahi yatakta arkami dönmeye gelmiyor benimki başlıyor hemen sürtünmeye 😅 Ona sarılınca da benim elim gidiyor başka yerlere ikimizde hep hali hazırda bekliyoruz kizceden fırsat buldukça 😅 Geçenler de ilk defa kızımı annemlerde bıraktık gece adam artık rahatla sevişmeyi özlemiş 😅 Yook kız uyancak ses yapma yavaş sakin falan diye diye kasmısız kendimizi 2 senedir 😅
Alev12 bebek emzirme dönemimdeyim istesem de takamıyorum bi bakıyorum üstüm ful süt tahrik etmeyi bırak ucunu tutta akmasın diyesim geliyor 😄
superisi_ 2 yıldır evliyim hep eşim başlatmıştir😅
HaHasmeftune arada sende baslat bari 😁😁