• Muhabbet
  • Hamilşlerrr 🌺👸🏻👼🏻🤰🏻

kanalize ay ne guzelll yaa rabbim sağ salim kavuştursun inşallah ❤️💖
1 bebek hiç bebek yawfum ona göre takıl 🥹💖

Bsrkaya aslında aktifim ama pek yazmıyorum canım. İyi gidiyor benimde 8 hafta falan kaldı doğuma . Çok ağırlaşmadım henüz, karnım aynı top koymuşum gibi 😂 oğlum 3 yaşında ,onunla takılıyoruz odası falan ayrı zaten tuvaletide halletti. Bir problem yok. Bu günlerde eve çeki düzen vermekle uğraşıyorum ,dolap düzenliyorum . Bebeğin eksiklerini tamamlıyorum 2 haftaya falan yıkarım sanırım . Onun dışında çok uykum geliyor ,fırsat buldukça uyuyorum

HurremSultan aminn sizinkiler de sağlıkla büyüsünler💕 evet öyleymiş hayırlısıyla güzelce büyütüp yetiştirebilirsem bana yeter😊

Nietzsche Ayy senin ki çok iyimis oğlan 3 yasinda olunca tuvalet eğitimi hiç birşey yok hepsini vermişsin zaten çok iyii olmuş araya zaman koymadan hamile olman biliyor musun ileride rahat edicez 😂🤭 8 hafta mı kaldı kizzz ayyyy birşey kalmamış yaaa 🙈 hadi saglicakla doğur da kurtull vallahi sırayı da bana sağ 🥹 bende bir an önce doğurmak istiyorum yaaaa nedense böyle hemen gelsin istiyorum sanki hiç dogurmamisim gibii 🥲 benim de 13 hafta kaldı doğuma baya var yanii 3 ay 🌙

Bsrkaya aynen hepsini hallettik beni zorlamıyor hiç . Bende zaman geçsin istiyorum ama bir yandan da keyfini çıkarayım diyorum . Gene de çıkaramıyorum hep hastayım . Valla bıktım sorunu da çözemiyorum. Bir şehir dışına çıkıp geldim tekrar hasta oldum,yanağım zonkluyor . Sinüzit heralde ama geçmiyor bir türlü . Bir geçse başka şikayetim yok yani . Abartı iştahımda yok . Bu arada senin de çok çabuk geçti bence ,daha dün cinsiyeti merak ediyorduk 😂

Nietzsche Dimiii daha dün gibi cinsiyet konuşuyorduk 🥹 çok çabuk geçti geldi bana da , sinüzit olabilir tuzlu su çok iyi geliyorr. Birde oğlana tuvalet eğitimi verirken çok zorlandın mı ? Şimdi nasıl hiç arada kaçırdığı oluyor mu ?

Bsrkaya sinüzit ya bir ton şey yaptım bugün ağrısı geçmiş gibi şükür. Tuvalet eğitiminde hiç zorlanmadım,3. Gün komple halletmiştik . Yeni olduğu için arada kaçırdığı tabiki oluyor, koca çocuklar bile kaçırıyor canım. Mesela yanına arkadaş gelirse söylemiyor sonuna kadar tutuyor oyunu bölünmesin diye 😂bir iki damla küloda damlayınca koş koş diyor 😂😂😂 ama gece hiç kaçırdığı olmuyor ,ya kendiliğinden uyanıyor ya da sabaha kadar tutuyor .

HurremSultan daha gitmedim hastaneye kuzum şuan 14+0 haftalık 16 haftalık olsun gidicem , gittiğim gün duyurucam zaten merak etmeyin😂 diğer bebelerim hasta onlarla ilgileniyorum bi yandan da hamileleğin verdiği baş ağrısı yaşıyorum ,ne yalan söylim zorlanıyorum 🥴 hamileleğime en çok büyük oğlum sevindi , hamile olduğumu öğrenince oh oh Allah duamı kabul etti diyodu bana😂

Nietzsche ohhh çok iyiii , bizimde iyi geçiyor şükür inşallah böyle devam eder. Ama sürekli lazimliga yapasi gelmiyor. Mesela cisi var bazen yok diyor ben biliyorum var zorla oturtuyorum yapıyor 😂 inşallah çok çabuk öğrenir en çok beni korkutan tuvalet egitimiydi inan kii , amaa güzel geçiyor şükür 🙏🏻 sen kaç ayın da baslamıstın oğluna kaç yaşındayken ? Sinüzittir kesin. Vee baş ağrısı gibi mod düşüren bir ağrı yok inan ki. Geçsin yaa. Değilse insan bütün gün gözleri ağrıyormus gibi başı çıkacakmış gibi oluyor

Bsrkaya bi ben bilirim bi Allah bilir neler yaşadığımı Allah sabrını veriyor yaa bazen tükeniyorum ama olsun sağlıklı olsunlar da , Allah kimsenin kaldıramayacağı yükü vermezmiş , vardır bunda da bir hayır 😍 yaa aslında pek üzülmüyorum hamile olduğuma çünkü yaşım genç enerjim var bu enerjiyle hepsine yetiyorum çok şükür 4. Ye de yeterim inşallah, şuan eşimle farklı ülkelerdeyiz ama eminim destek olucaktır bana 4. Den sonra 😂

Ask_hosmus kizzzz masallahh neyine sevindi zateenn geri de 2 tane varr 😂🤭 demek ki çocuk da kalabalık aileyi seviyorr boll kardeş falan 🥰 inşallah hemen sağlıcakla al kucağına kuzummm ama ben de galiba seni hep hamile olarak hatirlayacağimmm 😂🫶🫠

Ask_hosmus Biliyorum kuzumm , bende o yüzden seviniyorum aslında senin adına dediğin gibi yaşın genç ve enerjin varr 🧡 üstesinden her şekilde gelebilirsin 🥰 sadece sana çok zor olacakkk , ama sen bu eneriiye sahipsen zorluğu da olmaz çünkü onu kaldirabilecek bir guce sahipsin demektir. 🤗 inan kalabalık aileyi bende çok istiyorum 3 tane falan 4 çok ama 3 tane falan amaa gözümde yemiyor suann 2. Bı gelsin de 😂🤭

Rouge @Rouge Bu platformda hamile kalınca en çok seni merak ediyorum nasıl bir tepki vereceğini 😂 ya da düşüncelerini hamilelik hakkında inişler çıkışları helee bakım konusunda depresyona girecek misin falan çok aşırı merak ediyorum yaa 🙈 sen hamile olasiya kadar bu platformu bırakmam heraldee 🤭🥹