- Düzenlendi
HurremSultan Evett yaaa insan hamileyken extra sorulsun istiyor psikolojik galibaaa 🙈 ya da kendisini yanlız hissediyor gibii falan oluyor. Çok iyi olmus 🫠 benim kız 2 yaşında 18 günlük vee tuvalet eğitimini biz tamamladık gibi yaaa. Altına yapmıyor asla hepsini lazimliga yapıyoruz ☺️ veee çok zor geçmedi benim sürecim. Allahdan 2 yaşındayken başlamışım diyorum belki de o yüzden zor geçmedi daha da gec başlasaydim bu sefer beze daha bağımlı hale gelecek ve tuvaleti reddedecekti dışkısından da korkma olmadı bizde. Çünkü şuan anlam veremiyor ama ne dersem yapıyor 🫠😂 o yüzden tuvalet süreci çok güzel ilerliyor. Sabah akşam hepsini bir bıraktık, geceleri kuru kalkmasi da benim için avantaj, mesela dün gece saat 4te cisi gelmiş beni uyandırdı anne su istiyorum diye bendee hemen tuvalete tuttum ve direk yaptı ardından su içtik ve hemen yattık 🧡 başka odaya ayırmam lazım artık normalde benim kız yerde yatıyor. Bütün beşikleri reddetti, ahşap anne yanı vardı aslaa yatmadı reddetdi park besikk aldık asla yatmadı sadece yer yatağını kabul etti. Ama şuan büyüdü artık o yüzden çocuk odası yaptık ve üçgen ev gibi Montessori yatak aldım geniss benimde sığabileceğim bir büyüklükte 🫠 🫶 dolabı sifonu falan bildiğin oda yapıyorum artık 🙈 çok beğendi yatağını o yuzden sorun yaşamayız diye düşünüyorum 🤗 kız sen değil misin ben niye öyle sen hamissin diye biliyorum aayyy seni hamile yaptım iki dakika daa 🤭😂 aman boşver iki tane var zaten sende olmasa da olur 😂