• Muhabbet
  • Hamilşlerrr 🌺👸🏻👼🏻🤰🏻

HurremSultan benim ara sıra çorba istiyo arada da İzmir eritme , İskender , dürün falan istiyo 😂😂 hafta sonu gidip İskender yemeyi düşünüyorum 😂😂

Bsrkaya ilk göbek sonra göğüslerim sonra da vajina ameliyatı 😂 bakicam bakalım eğer göbek sporla sarkması düzelirse yaptırmam 😂

Ask_hosmus aayy göbek buzusmesinden başka derdim yok oda çok buzusuk değil amaa genç kızken ki gerginliği istiyorum bende yaa 😂

Bsrkaya ay bende onu istiyorum yaa böyle incecik duruyo ya , o görüntüyü bende istiyorum 😂 özellikle popomun kocaman olmasını istiyorum 😂😂😂

kanalize o zamanlar gelmeyecekmiş gibi düsünme ya bebiş büyüdükce yine o zamanlara döneceksiniz bu sefer 3 kişi olarak saglıkla gelsin büyüsün insallah 🥰💘

Ask_hosmus 10 sene sonra evet doğururum 😂
          Türkiyedeki akrabalar 4 5 sene sonra bide kız yapsın diyolarmış
          Siparişe göre hareket etcem genetik testi yaptırıyım kızsa tamam diycem😂😂😂

Eskobar yap yap gençken yap , bak önümüzdeki yıllarda siz bebe büyütürken ben rahat rahat gezecem 😂😂

Eskobar tabi gezecem bebeler büyümüş olucak 😂 bide Hanover gibi güzel bı yerde gezmemek olmaz😂😂

Eskobar aaa ayıp ettin aşko ben gelim yerleşim sana haber vericem buluşuruz 😂 kız sen tam neresinde oturuyosun bu bı tane orman gibi bi yer var göl var piknik alanı var oraya yakınmısın?