HurremSultan ssuuussss atıcam kendimi ya🥲
Hamilşlerrr 🌺👸🏻👼🏻🤰🏻
Yasak_elma dedim etme bidaha öyle dua oda diyo edicem banane bir sürü bebeğimiz olsun diyo bana 😂😂
Bsrkaya ne demezsin 😂😂 neyse bu da doğsun yeter yoruldum 😂 eşim de söz verdi estetik için zaten doğrayım 1,2 yaşına gelsin hemen dediğim estetikleri yaptırıcam 😂😂
HurremSultan ah bide bana sor YouTube giriyorum yemek asmr bakıyorum da canım bişey çeksin de giyim diye😂 hiç iştahım yok kilom hala aynı yani 😂
Rouge O yüzden işte sen doğurasiya kadar buradayimm 🤭😂 veeee bütün duygularını buraya yazmanı bekliyorum 🥹 hamilelik dışardan göründüğüyle içeriden yaşandığı gibimiymis, ya da sen de ne gibi aksaklıklar yarattı, depresyona soktu mu yoksa daha da anaç mi yaptı gibi gibii bu liste uzar giderrr 😂 ama bana da pimpirikli olursun gibi geliyorr 🫠 en çok şeyi merak ediyorum, catlaklarin oluşacak mi ve tepkin ne olacakkk 😅
Ask_hosmus Yaptır kizz tabiii adama o kadar çocuk verdin kolay mı her yerini yaptır 😅
Rouge atma atma takılıyorumv ben Allah isteyene ve bakabilecek olana nasip etsin inşallah ❤️
Avakadobuu bende sevindim vallahi 🫠🤣
Ask_hosmus ayyy ben hamileyken adana dürüm diye ağlıyordum şaka gibi😂😂 ciddi ciddi sabah dokuzda uyanıp durumculer dükkan açsın diye aç aç bekliyordum 😂😂 hergun onu yiyordum nerdeyse😂😂 bak ya oğlum o yüzden 4 buçuk kilo dogdu😂😂🤣
Ask_hosmus Aboovv kızz senin 10 15 tane çocugun olur heralde😂😂
Bsrkaya insallah burda olursun oluruz ve yazarım tabiki🥰şöyle en gec 3 seneye yazarım diye düşünüyorum suanki planım 2-3 sene sonra ama bu düşüncem birgün değişirse o ayrı tabi..çatlak olursursa ne demek doğurmam geri iade ederim heralde o kadar yıllarca masajlar fırçalar her türden kremler her sabah aksam sonra çatla hic durduk yere 😭🥲ay
Ask_hosmus Allah korusun😂😂
Ask_hosmus kız var zaten😂😂😂😂😂
Rouge ahahhah siz=ben ☺️ eşin beni bebeğe ikna etmesi iki yılını aldı fiziğim bozulur dedim hazır değilim dedim gezicem tozucam dedim süslendim püslendim sevgili gibi gezdik tozduk kocişle hayatımızı yaşadık🥰🥰 kendim korundum hiçte kaza yaşamadım 🤭 sonki tatilde kocişin başka bebekleri sevdiğini, imrenerek baktığını görünce zar zor ikna oldum ama tek düşünüyorum doğumdan sonra bakımlara devam💕 bebek güzel şey ama rahat bozuluyor biryerde ben biraz keyifçiyim sanırım ilk zamanlar geri gelmiyor tadını çıkarın bazen özlüyorum hiç eskimesek keşke ❣️