• Muhabbet
  • Kendimi çok kötü hissediyorum yardım

Hepbireksik anladım aileyi arkaya almayınca kız biraz boynu bükük kalıyor. Baban ne diyor bu duruma onunla konussan

Deleted18 Düzelebilecek bir konu olsaydı Aileye taşımazdım.Bu Arada 12 degil 14 senelik evliyim

Hepbireksik çok zor bi durum ama aileniz bence kötü yani bir evladına insan bunları söylemeye dayanamaz yakıştırmaz.
    Her anne baba çocuklarının iyi olmasını ister sizinkiler öyle değil gibi
    Bilemiyorum mutlu olmadığım yerde kalamazdım dünyaya bir kez geliyoruz kendini idare edebileceksen bazı şeylerin üstesinden gelebileceksen , aşılamayacak sorunlarınız varsa boşan katlanmak zorunda değilsin hiçbirşeye

She_angel bikacgündür karar verme asamasindayim.Ama ne karar verecegimi hangi yolun benim icin dogru oldugunu bilemiyorum.Ya yine yanlış karar verirsem.Destekcimde yok hicbir sekilde

Hepbireksik Ne çektiğini ne yaşadığını sen bilirsin ama şu devirde kimseden destek almadan boşanıp tek başına çocuk büyütmek çok zor ee gieecek bi ailende yok gitsen bile her gün her saat yüzüne vurulacak bu senin ve inanki boşanıp bu lafları duymak daha çok can acıtacak boşanma boşver biraz sal eşini bool ibadet boll dua et ve en önemlisi annenle arana mesafe koy ruh emiciler resmen annemle 20 gündür hiç telefonda görüşmedim bi kere yüz yüze görüştük bende anneden çekiyorum lafı sözü bitmiyor ama 20 gündür çok rahatım🤣

Hepbireksik Eğer anlaşamıyorsanız ve ayrılmayı bekliyorsan neden ailenin iznine başvuruyorsun ki, sonuçta o evde sen yaşıyorsun o kahrı sen çekiyorsun.. Rabbim herkesin yuvasına huzur versin ama eğer ayrılacaksan bence ailenden uzak bir yerde hayatını kur sıfırdan bir düzen kur senin güçlü ve mutlu olduğunu gördüklerinde ailen annen kendisi yanaşacaktır sana. Çok güçlü dur ve rica ediyorum hiçbir derdini annene anlatma ❤️

22 gün sonra

Merhaba aşkım, biraz daha sabredip akıllı davranıp ise başlayıp kendi geleceğini kurmak içi. yatırım yapabilirsin tabi çözülemeyecek sorunlar var ise. Annene gelecek olursak, Aile çok başka bir duygu insan her zaman yanında destekçi olsun istiyor ama maalesef bazı anne ve babalar öyle değil. Türk toplumunda genel bir sorun bu geçmiş kulturlerden ve yaşanmışlıklarla alakalı. Seni huzursuz eden, canını sıkan üzen herkes ve herseyden elini ayağını çek. Seni mutlu eden kişi ve olaylara yönel madem seni sevip kabullenemiyorlar zorunlu bir durum ve kisiymis muammelesi görüyorsun uzak dur. Gerçekten kendi ruh sağlığın için uzak dur. Kimsen yoksa ben buradayım aşkım burdan ozel sohbet açıp konuşabilirsin benimle