😅 yeni kaydoldum sadece postları okurdum dayanamadım yazim dedim içimde kalcak yoksa ölene dek😅😅😅 eşimle ben hastane personeliyiz orda tanıştık evlendik. Nişanlı iken yangın merdivenlerinde elleşirdik koklaşırdık, iş çıkışı polikliniklerde sedye üstünde hastanenin gizli odalarında nişanlılık süreci çok uzadı bizim 2 yıl kadar hep böyle hastanede öğlen arasında mesai çıkışında acayip sevişirdik 🙊 gizli saklı olması zevkliydi tabi😅 eşim hastanenin eli ayağı kolu olduğu için her deliğini bilirdi kilitli kullanılmayan odalarda onun kendi odasinda ışıkları kapatıp karanlıkta neler neler yapmadık ki😅 araba hele çok yapmışızdır sokak arasına çekip 😅 eşim arabayı yikatirdi bazen boy abesti lazımdı derdi arabaya😅 nişanlı iken onların evinde herkes mutfakta iken biz onun odasında zevkin doruklarinda çıkmıştır tabi o zmn da 3 ay ayrı kalmıştık ne özlemdi ama hem duygusal olarak özlem hem cinsel anlamda ki özlem 💥 nişanlı iken yine annemler köye giderdi misafirliğe biz bizim evde sabaha kadar bum bum 😅 amannn çok heyecanlı vakitlerdi nişanlı iken tadı bir başka güzelmiş şimdi de güzel ama o zaman hele birde ilk sevişmeyi yeni tadıyorsan mmmmmm tadından yenmez😅😅😅🙊