• +18
  • En farklı nerede yaptınız

Üniversitede iken okul bahçesinde. Akşam karanlıktı ve en uzaktaki fakültenin ordaydik kimse kalmamıştı okulda nerdeyse. Arabada yolda giderken oral yapmıştım ağzıma boşalmıştı mecburiyetten 🤮 kaynanamin evinde, annemlerin evinde onlar klasik

Çadırda 😛 Balayindan 1 hafta sonra arkadaşlarla toplaşıp çadır kurmuştuk gecenin sessizliğinde alkollü bir şekilde en güzeli çadırdaydı gazimizi alamayıp sonrasında denize girip bir kere daha yapmıştık 😅😛 Taze evli olunca kanımız kaynıyor bir gecede 3 4 posta yapıyordk 😅 evlenmeden önce hep arabada yaptığımz için arabanın bizim için bir keyfi kalmadı 😅

Görümcemin düğünü bittikten sonra amcasının yayla evi mi desem öyle bir evi vardı. Gece oraya gittik. Yatak odasını bize ayırmışlardı evli çiftler orda kalsın dedi. Karşı odada eşimin dayısı eşi ve kuzeni kalıyordu. Yanıma eşofman falan almayı unutmuştum. Elbisemi çıkarır çıkarmaz yatağa girdim. Gece uyuyorum eşim arkamdan dayanmış öpüyor. Biz orda halvete girdik. Aklıma geldikçe çok utanıyorum ama iş işten geçti. Allah’tan odayı sabaha kadar açık bıraktık koku falan olmadı. Sabahta teyemmüm aldık yola cenabet çıkmayalım dedik 🤣 görümcemin gerdek gecesinde bizde gerdek gecesine girmiş olduk 🤭😄

😅 yeni kaydoldum sadece postları okurdum dayanamadım yazim dedim içimde kalcak yoksa ölene dek😅😅😅 eşimle ben hastane personeliyiz orda tanıştık evlendik. Nişanlı iken yangın merdivenlerinde elleşirdik koklaşırdık, iş çıkışı polikliniklerde sedye üstünde hastanenin gizli odalarında nişanlılık süreci çok uzadı bizim 2 yıl kadar hep böyle hastanede öğlen arasında mesai çıkışında acayip sevişirdik 🙊 gizli saklı olması zevkliydi tabi😅 eşim hastanenin eli ayağı kolu olduğu için her deliğini bilirdi kilitli kullanılmayan odalarda onun kendi odasinda ışıkları kapatıp karanlıkta neler neler yapmadık ki😅 araba hele çok yapmışızdır sokak arasına çekip 😅 eşim arabayı yikatirdi bazen boy abesti lazımdı derdi arabaya😅 nişanlı iken onların evinde herkes mutfakta iken biz onun odasında zevkin doruklarinda çıkmıştır tabi o zmn da 3 ay ayrı kalmıştık ne özlemdi ama hem duygusal olarak özlem hem cinsel anlamda ki özlem 💥 nişanlı iken yine annemler köye giderdi misafirliğe biz bizim evde sabaha kadar bum bum 😅 amannn çok heyecanlı vakitlerdi nişanlı iken tadı bir başka güzelmiş şimdi de güzel ama o zaman hele birde ilk sevişmeyi yeni tadıyorsan mmmmmm tadından yenmez😅😅😅🙊

zytngzlm ya çadırda bizde bebeğimizle gideceğiz yapabilir miyiz bilmiyorum 😂😂

Yetoooooooyaaaaa teyemmümle oluyor mu bu işler ya biz duş alamayacağımız zaman yapmıyoruz. Yeni evlendiğimiz zaman dinlemiyorduk her şekilde yapıyordukta artık yapmıyoruz 😂😂

mca o zaman gizli saklı olduğu için çok daha güzel oluyordu. Yasaklar güzeldir ya😂 nişanlıyken ailelerimizle beraber düğüne gittik ama onlar erken kalkıp annemlerin eve gittiler hep beraber. Biz düğünden sonra eğlenceye gittik. Gece beni eve bırakıp ailesini alacaktı. Ama arabada dayanamadık çektik ormana. O zamanlar çok görüşemiyorduk Özlem vardı. O geceyi unutamayız bizde. Ama sizin hastane odalarında aşırı zevkli olur gizli saklı😂😂

bebek11 bizde ne zaman memlekete gitsek kayınvalidemlerde bizim bi libido artıyo evin her yerinde elleşiriz ve gece hemen fiki fiki o kadar güzel oluyo ki ha bide sevgiliyken ben ablamlarda kalıyordum öncesinde hep telefonda yapardık böyle şeyler sonra bi geldi ablama ben tabi kapıda gecelikle karşıladım direk ve selamlaşmadan hop yatağa evlilik öncesi en güzel seviymelerimiz o zamandı şimdide çok güzel her şeyi deneriz yaparken çok konuşuruz mesela ikimizde orala bayılırız

mihriii ben evlilikten önce böyle şeyler yapıldığı bu kadar yaygın olduğunu bilmiyordum valla bi tek ben yapıyorum sanıyordum yalnız değilmişim mutluyum 😂😂