Yasak_elmaa1223 Kızlar nişanlımla swvişiyoruz yani swvişirken akıntı oluyor ister istemez ve o dokunmak istiyor sizce dokundurayım mı soğur mu benden
Sahra5 Yasak_elmaa1223 ne gerek var eğer bütün heyacnı ilk başta yaşıcaksan bide hep yanında falan yani uzakda da değil şimdi bi olucak sonra bi daha isticek falan e gitti tüm heycan
sadece08 Simdiki nesili valla anlamiyorum bizde 8 sene bekledik ama hic boyle beklentimiz olmadi lafi bile gecmedi dugunu bekleyememis mi ne bu acele sonucta nisanda olsa ne malum bozulmucagi
Yasak_elmaa1223 sadece08 o o zaman olmuş ablacım ben fikir almaya geldim ayrıca nişanlım düğün için çok acele ediyor ben istemiyorum ona kalsa şimdiye evlenmiştik bu arada
HurremSultan sadece08 valla şimdi kimse beklemiyor gxkshdd herkes evlenmeden yiyor naneleri🥹😅😁 bende evlenmeden yedim iyiki yemiş miyim dersen yok iyiki degil ama birdaha olsa birdaha aynı bokun yerim sanırım 😂😂👍❤️🔥
Yasak_elma HurremSultan Bende yedim hatta aklım dahada yemediklerimde 😅😅Amaan ölmeyecekmiz nasıl olsa😅Bu dünyaya gelmişiz zevk almadanmı gidelim evliyken o zevkler olmuyor malesef🤷♀️ sadece08
Sahra5 Lemanca yok beee kız şimdi bi düşünsene bi dokunucak sonra dicek kki e hadi bi daha sonra o dokunma sadece eli ile olmayacak falan ee gitti giden 😂😂 düğüne de biraz heycan kalsın şimdi yaparlarsa oooo düğünde de e zaten gördük oldu olan olacak
Yasak_elmaa1223 Sahra5 şfneldhsjdjsjd ya ikimiz de yapmaktan tarafta değiliz ama dokunmak istiyorum diyor vermem zaten şfneldjdjd
sadbarbie MedavikPastam klavye hatası olmuş kız “w” ile “e” Yanyana olduğu için niye bağırıyorsun öyle kıza 😅😅😅
Askokuskom Yasak_elmaa1223 dokundugu içim soguyacaksa sogusun ya. Kendi kaybeder😂 bizde sevgiliyken sevişmeye başladık pişman değilim
superisi_ Kız sen deli misin dokundurtsana 😁iyice kudurur 😍 bide en güzel en heyecanlı zamanlar 😍 istemiyosan içine girmesi dışında bence herşeyi yapabilir ❤️😍😍 üfff ne zamanlardı be 😁😍
Alev12 kocaminaskosuyum hahahahahah niyeeee ona rağmen ilişkide iyisin sanırım sevdim yorumlarini uzun zamandır girmiyordum bir iki ayiplayan vardı ama adı üstünde buranın değişmiş bayağı kişi
kocaminaskosuyum Alev12 valla bende yeni başladım merak edip yüklemiştim ne zaman eşimle tartışsam buraya girip motive olup gaza gelip eşime yürüyorum resmen evliliğime renk kattı😂
Alev12 kocaminaskosuyum insanların çoğu fikir alışverişinde bulunuyor veya gaza geliyor veya tahrik oluyor neymiş açık seçik konusuyormusuz eeeee + 18 bosunami yazıyor