Alev12 kocaminaskosuyum insanların çoğu fikir alışverişinde bulunuyor veya gaza geliyor veya tahrik oluyor neymiş açık seçik konusuyormusuz eeeee + 18 bosunami yazıyor
kocaminaskosuyum Alev12 beğenen kullanır girer beğenmeyen yorum yapmaz görmezden gelir geçer gider milletimiz her şeye bi kulp bulma derdinde
Yasak_elmaa1223 Sahra5 şfneldhsjdjsjd ya ikimiz de yapmaktan tarafta değiliz ama dokunmak istiyorum diyor vermem zaten şfneldjdjd
Yasak_elmaa1223 sadece08 o o zaman olmuş ablacım ben fikir almaya geldim ayrıca nişanlım düğün için çok acele ediyor ben istemiyorum ona kalsa şimdiye evlenmiştik bu arada
sadece08 Yasak_elmaa1223 ben yasli degilim daha 30 um😄17 yasimda tanidim daha onu lise okudum uni okudum is buldum oyle bizde hersey sirayla
HurremSultan sadece08 valla şimdi kimse beklemiyor gxkshdd herkes evlenmeden yiyor naneleri🥹😅😁 bende evlenmeden yedim iyiki yemiş miyim dersen yok iyiki degil ama birdaha olsa birdaha aynı bokun yerim sanırım 😂😂👍❤️🔥
Yasak_elma HurremSultan Bende yedim hatta aklım dahada yemediklerimde 😅😅Amaan ölmeyecekmiz nasıl olsa😅Bu dünyaya gelmişiz zevk almadanmı gidelim evliyken o zevkler olmuyor malesef🤷♀️ sadece08
HurremSultan Yasak_elma sus sus yaaa😂 kız günah kizss😶🌫️ ama napim şeytana uydum iste benim de tek günahım o vdskdj eşime diyorum çok günahım var silindi onlar evlendik diyor🤣🤣
sadbarbie MedavikPastam klavye hatası olmuş kız “w” ile “e” Yanyana olduğu için niye bağırıyorsun öyle kıza 😅😅😅
Yasak_elma HurremSultan Allah affetsin bu dünya icin hic pisman değilim ama öteki dünya için çok pişmanım😖İnşallah evlendiğimiz için affolmuşuzdur kanka😥