• Muhabbet
  • Instagram kaydedilenler kısmı

Merhabalar sevgili dostlarım .Ben 1 hafta önce eşimin instagramına baktım bi videoyu beğendim ve kaydedillenlere ekledim .Daha sonra tekrar izlemek için baktığımda ne göreyim milyonlarca video kaydedilmiş hemde açık saçık ve çırılçıplak kadınlarla dolu.sordum özür dilerim falan filan neyse .Evvelsi gün dün akşam ve o günden beri bakıyorum birer birer eklenmiş yine sorduğumda yeminler ediyor kuranlar ediyor ben yapmadım diye .Kendi kendine ekleniyor diyor .böyle bişey mümkün mü sizce bana yardım eder misiniz yoksa kafayı yiycem….

Yansngeceler Eskiden tek bi yere basınca kaydediliyordu ama şimdi üst üste tıklamak gerekiyor yani yanlışlıkla vs yapmış olamaz.

Yansngeceler Kendin gir bak canım, üç noktaya tıklayıp kaydete basman lazım, kaydedilmesi için. Kendi kendine de eklenmez yani

Yansngeceler kendi kendine kaydetmesi mümkün değil ama yanlışlıkla da kaydediyo olabilir çünkü gönderilerin sağ alt köşesinde bir buton var basınca kaydoluyor arada benim de yanlşlıkla kaydettiklerim oluyor , eşinin de sen yakaladıktan sonra tekrar kaydedeceğini düşünmüyorum ama yanlışlıkla kaydediyor bile olsa bu o tarz gönderilere baktığını değiştirmiyor , bu yanlışlık olayı da 1 olur 2 olur milyonlarca video yanlşlıkla kaydedilmez üzgünüm

Medusa bende biliyorum Kendi kendine olamayacağını ama çok yeminler ediyor ya

TombulHatun Milyonlarca videoyu zaten kendim kaydettim dedi bu 1 yada 2 nerden nasıl geliyor onu düşünüyorum ben .o da senin dediklerini söyledi.Senin göreceğini bildiğim halde niye tekrar kaydedyim falan

Yansngeceler yani aklı olan senin baktığını bile bile neden kaydetsin ki bakar geçer bakacak olan zaten yanlışlıkla kaydetti belki bir kaç tanesini ama bence asıl sorun kaydetmesi değil de bunlara bakıyor olması yanlışla yada bilerek kaydetmesi değil