• Muhabbet
  • Instagram kaydedilenler kısmı

Eskobar Biz niye olmuyoruz elimizdekiyle yetiniyoruz onlarda yetinsin abiiii 😅 elinde olan bu alla allaa kendin istedin 😅

Yansngeceler ay yok cidden inanma kanma da instagramını ondan baska kullanan birisi yoksa kanitida yoksa baska bi sebebi olamaz kendisi kaydediyodur

Medusa benm arkadaşımın eşi Kur’an a el basmış bide yaptığı halde düşün hiç şaşırmıyorum erkeklerin yeminine inanılır gibi değil

Yansngeceler kendi kendine kaydetmez bende surekli yemek videosu kaydediuorum sonra bakinca kolaylik oluyor bulmasi 😊bence bi arastir ya da takip de kal

Yansngeceler eşin bu kadar mal mı yani şifresi var sende ve öyle seyler mi kaydedıyo. gorucegını dusunemediiği gibi sen gördukten sonra birdaha kaydetmemesi gerektigi bilemicek kadar cahil. üzgünüm dost acı söyler

mavi0 Yok valla inanılmaz asla o yeminlere

Yansngeceler bende cok kaydederim yemek videolari bebegim var ekgida videolari hatta ses olarakta kaydederim reels yaparim, ama beeeen basinca kaydederim, kendi kendine kaydettgini bilmem, o 3 noktayaaa basaaar kaydederim, kendin tlfonundan gir bas baakalim kac tanr video kaydedecen bacim 1 basmayla 10ar 10ar falan kaydetmez, hic basima gelmedi, gelen var mi bilmem fakat oyle birsey olacagini zannetmiyorum, gül gibi karın var senin be adam filtreli boyanmis g.tü gobegi yapilmis duzeltmis karilar ne zevk veriyor anlamiorum, ellenmemis gozunu sende acmis senin helalin yaninda karsinda ona bak karina bak, al oyle kiyafetler karina giydir, karina yaptir sac baş, sana lafim yok bacim sen cok guzelsindir bu erkeklerin doyumsuzlugundan yakinmam, sinirlendim ben dicek bisi bilamiom, he bi de yeminler etmeler falan ben oyle yemin eden adama inanmam, çünkü yalandir erkegin kadini inandirma cabalari çırpınışları,,, insallah esin haklidir ve o videolar kendi kendine kaybolmuştur aranizda bozulmaz..

mavi0 kuran onları çarpmıyor ki çarpar da dünyanın kaç bucak olduğunu görsünler

bitterdelisi24 valla her türlü eleştiriye açığım.ben kullanmıyorum Instagram.sende kapat dedim kapatmadı .ara sıra oğlum alıyor telefonu eline bilmiyorum ya Allah onun belasını versin

Milena32- Ya bende kaydediyorum komik bi video olsun şarkı falan olsun.hiç girmezdim oraya aldım elime kaydettiğim şarkının adına bakıp indirecektim telefonuma.Baktığımda öyle bi manzarayla karşılaştım.hergün takipteyim hergün bakıyorum kaç gün yok bazennde bakıyorum sadece 1 tane yada 2

Fiskiyiyesice Aramız bozuldu bozulacağı kadar.sağ alt köşede de bi buton var çok hızlı hızlı 1 dakikada 100 video da kaydedilir ordan yapmıştır o