• Sağlık
  • Bilgisi olan kızçelerim bakabilir mi?

Kızlar merhaba belkii bu postun yeri bura olmayabilir ama mom felan kullanmıyorum zaten kullanırkende açtıgım postlara çok az geri dönüş alıyordum o yüzden buraya sormak istedim. Ben 7 aylık hamileyim ve son üç gündür bebek içerde toplanıyor rahim kasılmaları oluyor kasıklarıma ara ara sancılar giriyor hareketli olmasına hareketli bebek ama çok fazlada toplanıyor acaba bu bi sorun belirtisi mi? Doktora gitmelimiyim?( yurtdışında yasıyorum ve direk doktora gitmek istemedim çünkü saatlerce bekletiyorlar doğru düzgün ilgilenmiyorlar kendi doktorumda tatilde olduğu için ulaşamadım)

Sikinti degil canim. Benim de 8.ayda başlamıştı toplanmaya. Yumruk gibi oluyordu bir yerde semsert toplanıyordu. Bir kere doktora gittim bi serum takti bi hap yazdı. Bitince hafif yine toplanmaya başladı ama sorun olmayacağını söyledi. Bebek kendini doğuma hazırlıyormus sanirim

Elisam2022 evet aynen bendede yumruk gibi oluyor bi yerde toplanıyor ilk bebekte olunca insan tecrübesizlikten aklına hersey geliyor 🥲 teşekkür ederim ilgilendiğin için 🫶🏻

erman Bende de oluyordu ya karın sertleşmesi. Doktora sormuştum ben sıkıntı bir durum değil demişti

Medusa ay ben şeyden korktum normalde hurma yenmemesi gerekiyormuş ben bunu bilmiyordum canım cekmişti bir iki gün kadar önce akşama kadar bayaa yedim bi pakete yakın🥲 doğumu felan tetikler dediler ondan dolayıda korktum..

erman Aynen biz de hemen doktora koşmuştuk bilmeyince. İçin rahat olsun 🤗

erman Canm ben de yatatak hamilelik geçirmiştim hep. Benm de çok toplanırdı kasılmam cok olurdı. Kendimce ayaklarımı karnıma cekip yattıgımda olmazdı. Birde biri eliyle karnımı sevse direk kasılırdım. Bilimsel değl ama belki yardımım olur 🥰 kendi dr un gelince ona gidersin zaten. Kendini yorma olabildiğince yat ilişkiye de girme 🙏❤️

yagmurum ayy sürekli yatıyorum zaten bu aralar birde göbek ağrısı meydana çıktı kii anlatamam zaten nasıl ağrıyor.. eşim ne zaman karnıma ellese kasılma oluyor bilmiyorum belkide o zamana denk geliyor hep diyorum ki sen elleme beni nolur😂 teşekkür ederim canım❤️

erman Evet doğuma yakın yiyin diyolar da ben yemiştim yine de 41+0 da doğdu benim sıpa hdjfjfjfjfm sen dikkat et yine de

Medusa normal doğum muu? Maşallah gelmek istememiş seninki 😂 içerde keyfi yerindeyse 😂

erman Evet normaldi. He valla daha dursa dururdu herhalde hejdjdndn

Medusa peki doğum nasıl geçti ? Doğuma yakın kolaylastırmak için biseyler yaptın mı? Kusura bakma cok soru soruyorum ama istemiyorsan cevaplamayabilirsınn darlamayımm😂

erman Yok be sor nolcak dkdmfm
                        Doğum iyiydi ya. Ama her şey bir gün içinde oldu, sabah nişan geldi sancım başladı, bi 22 saat sonra kucağımdaydı. Yine olsa yine normal doğururumm. Doğum için öyle aşırı bi şey yapmadım ya normal yaşantıma devam ettim sonra zamanlarda yürüyüş yaptım bisiklet sürdüm falan

Medusa benim üç bucuk atıyor😂😂 ben iğne bile yaptıramayan insanım artı olarak bide panik atagım var ileri derecede nasıl çıkar bu cocuk benden bilmiyorum😂😂

erman Ben de korkarım hastaneden, elimden iki tane dikiş aldırıp bayılmış insanım djdnndndmd ama doğurdum kız o zaman insana bi güç geliyo demek ki kfkfkfk

erman yok be kuzum ellesin, bebekte hissediyor dur. Ana rahmin de bebekler top olup yatmaya bayılır huzurlu yani keyfi yerinde bence sayeniz de,muhtemelen kilosu da iyi elbette sen de yapıyorsunuz ama böyle durumlarda ben şarkı söylerim yada dinlet, çiçek gibi açar,tabi hareketlenip dersin ki içeri de dans ediyor :) korkulup endişe edilecek bir durum yok sağlıkla huzurla gelsin

suraterra Karın ellenince kasılma meydana geldiğini doktorum demişti.

erman aynı durumda olmam peki ama Allahtan ben burda hepsini ücretli geçiuorum aşırı ilgi görüyorum🤣 ama doktorum yok şu an hasta
                                Ama benim bebeşim de öyle ya 26. Haftadan ya da sanırım daha erkendi aklımdan çıkmış ama böylr kasılıyo toplanıyo falan

Sahra5 şanslısın ozamann :) insan panikliyor helede ilk bebekse daha cok panikliyor en azından ben öyleyim yani😂