• +18
  • (Linçlemeyin lütfen) cilve yapmasını biliyorum

Kızlar gerçekten robot gibiyim ya hep eşim gelsin ama ben hiç gitmiyorum eşim de kızıyor tabiki bir kere de sen gel diye bana tüyo verinn

dln içinden gelmesi lazım buradaki yazışmalar size yardımcı olur gerçekten utanmayın o sizin eşiniz birgün yatağa girin çıplak bekleyin mesela eşinizi çağırın degsiik beklenmedik şeyler yapın sonra siz isteyeceksinzi

• dln bunu beğendi.

dln Neyap biliyormusun canım eline bi çay bardağına az bişey zetinyağ koy sonra eşinin karşına dikil o ne derse gel bana masaj yap oram buram tutulmuş hayatım de.Ama seksi seksi de😜O sana masaj yaparken zaten eli başka yerlerine kayacaktır mutlaka sende zevke gelirsin ondan sonrası sizin işte kız anlasana💃💃😋

dln utanıyor musun yoksa 🙂 cilve yapmasinı biliyormuşsun. Bence ilk başta eşin koltukta otururken sen de yanına git otur, ama dekolteli giyin ve parfüm felan da sık. Güzel kok yani. Saçlarını aç ama dağınık olmasın. Sonra eşine dokunmaya başla nazikce, önce koluna ,sonra omuzlarına felan. Sonra hafiften sarıl ve öp yanağından, eşin sana dönüp baktığında hemen dudaktan hızlı bir şekilde öp bırak. 😁😅 kaçamaklı öpüşler yani. Sonra yavaş yavaş eşinin göğsüne dokun, elini aşağıya doğru kaydırarak orasına dokun okşa felan 😁 zaten tahrik olacaktır. Seni kucaklayıp yatağa götürür 😂😂
      Zaten ilk adımı attıktan sonra hep sen gitmek isteyeceksin emil ol, adamın tepesinden inmezsin bir süre sonra 😅😂 eşinin önünden kalçanı sallayarak geç, peşinden gelir zaten 😅🤣

Sedaa Kız sende ne cevherler varmış da bize göstermiyormuşsun😉😀

8 gün sonra

Sedaa sözlü olarak neler meselaaaa üstte yazdığın bile yaşar gibi valla biliyosun bu işiii

yareenn kız öyle cok bilgim yok, yaptıklarımı da burda açık açık anlatamam zaten ,😂 ama eşine karşı hic utanmadan istediğin gibi davran. Şuan misafirlikteyim, müsait değilim yazmaya, aklıma da birsey gelmiyor zaten 😂