Yasak_elma kokuyor ya 🤧 ben kokusundan zevk alamam ogg ben kuru kuru da masaj severim hiç gerek yok yağa maga gsvzkzxksbx
(Linçlemeyin lütfen) cilve yapmasını biliyorum
- Düzenlendi
HurremSultan Ben severim kokusunuda kendisinide cilde zeytinyag kadar iyi gelen bisey varmı o kimyasalların yanında😏Bizdeki hemde hakiki kayınbabam didimden getirdi tanıdığının zeytinyag üretim yerleri var kayınbabama vermiş iki bidonda bana verdi sagolsun😊Kızımın masajlarınada kullandım bebekliginden bu yana kadar👌Eşimle masaj yapacagımız zaman birbirimize kullanıyoruz😋😋ben yağsız masaj sevmiyorum kuru kuru zevk vermiyor
Yasak_elma aşkım bende ki de hakiki zeytinyağı ama malesef kokusu bize ağır geliyor 😵💫😵💫 biz masajı masaj aleti ile yaoiyoruz🫠😉😁😁😁
HurremSultan Siz alet edevat sevenlerdensiniz.biz elle seviyoruz kuzum ten tene değecek masaj yaparken eller oralara kayacak😉😁
dln ben direk 😀elimi atıyorum dikiyorum hahahha
Yasak_elma sex masajını. Ben hiç yapmam😂😂😂 kocam solsun istemez bende zorlamam gzlwkhsudb o bana öpücüklu mopucuklu yapar genelde 😜 e zeytinyağının ne işi var bize gelmez😂
canım direkt eve geldiğinde de başlatabilirsin bunu ya da gece uyuyosunuz arkası dönük adamın tut 🍌 😂 bak bakayım nasıl cilve oluyormuş kulağına fısılda özledim seni falan diye yaparken de inle yap beni çok iyi boşalıcam devam et gibi konuş adam uçsun evin içinde de dekolteli şeyler giy iş yaparken önünde domal ya da göğüslerini sarılırken sürt falan 🫢🫢 güzel kok salın önünde
Yasak_elma zeytinyağıda güreşe çıkacak pehlivan gibi olmaz mı ya benim aklıma o gelir valla moda giremem 😂😂😂
nks Zaten gel güreselim pehlivanım diyorum kocamada 😂😂
Yasak_elma kayın baban bilse nelere kullanılıyo o yaağ tenekeyle yollar torun uğruna🤣🤣
dilhun 😂😂Belki bilse daha çok yollar🤪
Yasak_elma ya Allah seni ne yapmasın 😂😂😂😂
Yasak_elma tabi üstüne macun falan bi alana bi bedava gibi
dilhun Yanında promosyon olarak yollasa çok iyi olur aslında🤩🤩