• Muhabbet
  • Kızlar aktif olan acil baksın

Kızlar bugün Perşembe akşamı bebeğim 1 aylık sabah onu yıkayacaktım ama sular yok diye erteledim şuanda sızdırmış üstğnü değiştirmek yerine bir kerede yıkayayım diyorum akşamları yıkamak acaba bir sorun olurmu acil yanıt bekliyorum lütfen

seymaydin1 biz her akşam yıkardık marta doğdu banyoda yıkamadık ama üşümesin diye oda da fan açardık kapıyı kapatırdk odada yıkayıp hemen giydirir saradık aynı odanın sıcağında

seymaydin1 ben artik kizimi ogleden sonra yikiyorum basina sapka takabilirsin daha sac cok olmuyor basindan usutmesin odada kapiyi kapatip guzelce giydirirsin

seymaydin1 daha anne olmadım burda anne olanlar daha iyi bilir ama gördüğüm bildiğim kadarıyla gece daha soğuk olduğu için yapma derim yeriniz neresi tabi biz soba yakıyoruz o yüzden 🥶🥶🥶🥶

seymaydin1 bence yıka çok rahat uyur gazı falan varsa da rahatlar , batıl açıdan soruyorsan bı sıkıntı olucağını sanmıyorum , sıkı giydir şapkasınıda tak kundakla mis gibi uyusun bebiş

TombulHatun Bizde öyle her akşam yikardik legenin içinde sıcak su ayarlardim odanın içini ısıtıcı ile isitirdim asla usumezdi aynı odanın içinde hem yikar. Hem giydirirdim veee mis gibi olurdu yavrum 🌸🫶 aayy simdi tekrar o günlere geliyoruz ikinci bebisteee 🫠

Avakadobuu Yozgat ile Sivas arası canım her sabah yakıyorum genelde bugün akşam da baya soğuk soba bu aralar hep kuruyorlar 🤣 yoksa çok soğuk oluyor dışarıda montsuz duramazsın 🥶🥶🥶

Bsrkaya ay bi insanın canına bebek yıkamak çekmez herhalde yaa resmen bebe yıkayasım var 😂😂 ay nasıl özledim bebiş yıkamayı kız yazık yaa onlara sakin sakin duruyorlar bide😂 bide ağzından tükürük çıkarıyor eşşek sıpaları baloncuk oluyo ya o dudakları Allahım yerim 😍😍 6 ay var doğuma az kaldı 😂😂

Ask_hosmus Sakin sakin mi kizz benim bebem ortalığı yıkıyordu şuan 2 yaşında hala banyo etmeyi sevmez sen düşün 😅 vallahi ecel teri dokerdik onu banyo ettirirken ciyak ciyakk ağlardı benim kızı banyo ettircem diye akla karayı secerdikk 😅

seymaydin1 Perşembe akşamı musallat olurlar diye batıl bir inanç var o yüzden mi yıkamamanız söylenildi. Benim kızım hep uyku problemi olan bir bebekti. Her gece yıkayıp masaj yapıp öyle uyuturdum. Sadece ilk kırk gün üşütür diye bir gün yıkayıp bir gün yıkamıyordum. Bebeğinizi üşütmedikçe yıkamanızda hiç sorun yok.

Bsrkaya ay ben çok korkmuştm nasıl yıkayacqğım diye öyle güzek yıkanıyormış ki 🥰 2. Bir bebe düşünemem de o günlere de dönmek istemem Allah için kolik bir bebek çok zordu 😂

seymaydin1 bebeğimi 6 ay boyunca her gece banyo edip uyuturdum gazlı bir bebekti iyi geliyordu