• Muhabbet
  • Kızlar aktif olan acil baksın

seymaydin1 ben de ilk cocuğumda tek yıkamaya korkardım, bir şey olur diye 😂 akşam eşim işten geldikten sonra beraber yıkardık. Yani 6 aylık olana kadar nerdeyse hep akşam yıkadık. Akşam dediysem de saat 7-8 civarları. Banyodan sonra sıkı giydir, kundakla, kafasına da beresini tak, havalar soğudu şuan, üşütmesin. Onun haricinde rahat mis gibi uyur 😊

seymaydin1 bence yıka özellikle akşamları hem uykuları kaliteli oluyor hem de daha sağlıklı büyüyorlar,ikizlerim 7 ye girecek hala bu şekilde yapıyorum,ayrıca bebeğim de aynı şeklde. Batıl açıdan mı sordun anlamadım ama bunun da bir zararı yok Besmle ile başla besmele ile bitir canım

Bsrkaya ay benim 3 oğlan da çok seviyordu suyu hala da severler banyo yapmayı 😂 banyo konusunda zorluk çekmedim çok şükür 😂 sadece 3 ü de kolik bebekti anam ağlıyodu süpürge makinesi akşamları öyle boş boş çalışıyordu 😂

Üşütmeyecek şekilde yikayabilirsin tabi

Bsrkaya en sor şey bence kolik bebek çok ağlardım susmuyo diye sonra tesadüfen öğrendim süpürge çekerken baktım sustu devam ettim öyle 😂 bakalım bu bebeğim nasıl olucak inşallah uslu bı bebek olur😂😂

HurremSultan doğur anam doğur gençken yapın çocuk ilerde 30,35 yaşında daha zor olur etrafımdaki insanlardan biliyorum, bu kadar yeterli diyorsanız yerdir ama yaparım diyorsanız yapın çocuk, çünkü bu enerji bidaha gelmiyor insana

Ask_hosmus Bunu bildiğim iyi oldu bende süpürge sesi açarım 😂 ben normalde benim kizida saç kurutma makinesi ile büyüttüm şuan 2 yaşında 1 aylık hala onunla uyur kolik değildi ama onunla uykuya çok çabuk çalıyordu 🫠

Bsrkaya süpürge çok işe yarıyor olduğu yerde uyur kalırdı oğlanlar, telefondan beyaz gürültü açıncada uyurdu bazen sabah kadar o beyaz gürültü çalardı, eşimle bu yüzden kulaklarımız duymaz hale gelmişti 😂😂 YouTube de happy komün beyaz gürültüsü reklamsızdı 30 saat 😂 diğerleri hep reklamlı