Sonunda spirle kavuştum 😇😝 ilk adetimi Dr un verildiği ilaçla oldum sonratoplum sağlığına gittim çok dar yukarda dediler sonra üç ay sonra kendi doğal vi şekilde adet olarak gittim başka bir eve vardı ve adetim doğaldı neyse yukarda zor olcak ama takcam dedi ve ay korktum zaten o demir büyük bişey var onu görünce korktum neyse pencere açıktı caprazimda oraya baktım başka şeyler düşündüm kesti çöpe attı ne ara bitti anlamadım çok iyiydi ağrı sızı bsy yok yat dinlen parol al bı hafta ilişki yokd edi biseyim yok şuan parolda almadım zaten adetim ilişki olamaz USG ye gidicem baktırmak için sonra tekrar toplum sağlığına gidicekmisim ordakide yukarda olunc a rahmin emin olmak istedi iyi olduğundan neyse işte çok şükürT spirale kavuştum hormonluyu sevmiyorum çok şikayet vardı inşallah bundan memnun olurum on sene kafam rahat🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
KOŞUN SPİRAL DENEYİMİMİ ANLATIYORUM😇😇🤣
Sevde_20 ay benim çok zor oldu ya sanırım yeni doğum yaptığım için doktor bile takarken zorlandı 🥹🥹 birdaha asla ufdrjzfsh
HurremSultan canım benim bebeğim 9 aylık oldu da öyle taktırdım hemen doğumdan sonra taktırman iyi olmamış ordaki yaralar iyileşseydi hemde biraz toparlansan o kdr acimazdi
HurremSultan 10 yıl duruyo zaten cikarttirma sende 😇
Sevde_20 aşkım bebek istemiyoruz o yüzden hemen taktırdım
Benim spiralden sonra bi süre eşim ilişki sırasında birşey batıyor dedi eliyle baktı ipi baya sert tel gibi sanki o mu batıyor dedi. hatta kontrole gittim kaydı mı acaba diye doktor problem yok hatta ipini baya kısa kesmişler çıkarırken sorun olabilir eşin nasıl hissetti diye saşırdı. Bir süre sonra düzeldi artık rahatsız olmuyor ama o ara neydi ki acaba. İpi sertti de yumuşadı mı acaba
HurremSultan ben taktırdım ama.hala daha içime istemiyorum ya önlem olarak sadece.. korkuyorum 2. Den sonra
Sevde_20 Ben de başta böyle aşırı mutlu oldum taktırdıktan 5 ay sonra hamile olduğumu öğrenince nefret ettim spiralden 😂😂
- Düzenlendi
yesilimsii içime istemiyorum canım zaten o bı önlem hani diyolar ya prezervatif i bile ilişkinin en başında takın diye zevk suyunda da çok fazla sprem olduğu için o sebepten hiç riske atmak istemiyorum spiralde içerden bı önlem oldun istedim
Sevde_20 bizde geri çekiliyoruz zaten arada kaçamak oluyor onda da ödümüz kopuyor😂😂
Deleted17 benim. Eşimde diyor ilk başta hep acıyor diye ara veriyorduk şuanda da artık acıtmıyor diyor. Yumuşamış olma ihtimali bana da mantıklı geldi hiç böyle düşünmemiştim 😂😂
HurremSultan ya işte spiralde olsa güvenemiyorum hani başlarına bsy gelmiceni bilsem bağlatirim hiç istemiyorum Allah başkasına yazsın ben yıldım..
HurremSultan ne yumuşamış kız ben kaçırdım deyiverin hele🤣🤣🥳
Sevde_20 spirali ilk taktırdığımız zamanlarda eşimiz şikayet ediyordu bişey batıyor diye , sonradan geçti. İpi sertti de yumuşadı herhalde diye yorumladık.
Sevde_20 benim kanamam 1 ay sürdü spiral sonrası 🥲 bekledik biz
Sevde_20 doğumdan sonra regl olmadınız mı? Bende 10 ay olacak neredeyse olmadım hala
Cicilibicili kırkım çıktı on beş gün geçti oldum ondan sonra bir ekre daha oldum spiral için kararsızım zayıflamak istiyodum hani spor sıkıntı olursa filan diye istememiştim olmazmış o kadar da neyse sonra taktırmaya karar aldım adet olmadım ilaçla oldum onda da rahim inmedi hani baya acıdı takamayiz dediler İSG ile takılır dedi onda da hormonlu bulundu T satilmiyo sonra T olsun diye adetimi bekledim çok şükür oldum 10. Ayda zaten belliydi ilişki sırasında böyle bı ağrı hissettim sızlama oldu baya ilk hamilelikten şüphe ettim ama prezle doğru bı şekilde korunuyoduk adetliyim gittim hemen dert etme olursun düşünüyorsan hemen taktır valla adetken hiç anlamadım bile