sadbarbie Iyi yorum olarakmı kabul edeyim bunu kötü yorum olarakmı kabul edeyim aşko🤨
Valla ben sanırım cennetlikmişim 😁😁😁
Yasak_elma kanka ben giremedim benim kaç tane var😁
Yasak_elma iyi yorum olarak al tabiki
Yasak_elma gönderiler 563 diyor bende
sadbarbie Daha çoookk yorum yapman lazım yıldız alabilmen için barbiecim🤷♀️
HurremSultan 4078 tane kanka🤩
Yasak_elma 5 bin mi olması gerekiyor boş yorum atayım her yere 🤣🤣🤣🤣
sadbarbie evet 5000 yorum olması gerek.Baya boş yorum yapman lazım ancak yaparsın çünkü😀Amaan kız bosver zamanla olur zaten akışına bırak🙂
Yasak_elma neyse kocam giderse çok canım sıkılıyor belki yaptım o zman ama uğraşmam ben ya 🤣🤣🤣
Hurremsultannn merakimdan soruyorum ne öğrendiniz
HurremSultan Sultanim ile perinenin fantastiğiyiz.😍🥹
@NaimeYilmaz hanimciğim peridenin renklenmesi için trakya gelinimiz @Elisam2022 fantastiği hak ediyor.
Rica etsem onada veirimisniz😂🎇😍
aykirikadin bende yeni katıldım buraya bi kaç problemim var heppy keds de buraya yönlendirdiler ve çocgu yorumda o var 😂 maşallah bende düşündüm ona neden kalp flan vermemişler
Yasak_elma 7646 kız bende niye yok ozaman😂😂😂
Eskobar unutulmussun aşko hemen naime hanıma özelden söyle
Yasak_elma ahahah az kalmış o zaman askol😂😁🌈 iki etiket üst üste almam yokmuuu😂😂😂💐
HurremSultan Bilmemki üstte veriliyormu etiket🤷♀️Sanada yakısır ama kanka iki etiket üst üste😎
aykirikadin Ah çok teşekkür ediyorum naif yorumunuz için efenim🥰 naime hanimcim sesimizi duyun lütfen 🥰
maco_44 Ben de yeni sayılırım kiz nasıl daha önce gelmemisim buralara hayret ettim. Benim gibi taze kanlara ihtiyacı varmış buranın da haberim yokmuş agsjs
aykirikadin Saka maka nasıl alırım kiz şu alevi 😂