Sahra5 zytngzlm dokyora bence gidin ama zaten biraz araştırırsan da erkeklerin boşaldıktan sonra ikinci defe sertleşme yaşaması daha geç oluyormuş ama kadınlar orgazım olduktan sonra bile hala o isteği kaybetmiyorlarmış
zytngzlm Sahra5 evet bı yarım saat 1 saat sonra tekrar sertleşme oliyor ama biz anında olsun istiyoruzs 😅
kuzeymiraa zytngzlm kesinlikle katılıyorum alkol boşalmayı geciktiriyor çünkü yönetimi bulmuşsunuz devamm 😀
zytngzlm kuzeymiraa o yüzden dolaba ne kadar alkol çeşidi hatta hızlı sarhoş eden çarpan alkol varsa doldurdum 😅
sadece08 zytngzlm kesinlikle😄bjde daha bana ozguven geliyor azcik kafa guzel olunca diger turlu cekimser oluyorum biraz
zytngzlm sadece08 evet yaaa gerçekten böyle daha rahat oluyorum daha açık oluyorum yani rahatla bir şeyler söylüyorum rahatla pozisyon alıyorum 😅
merila zytngzlm ilk boşalmadan sonra eşiniz lavaboya çıksın ve elini yüzünü yıkayıp o şekilde ikinciyi deneyin😉🙂
Susunbebekuyuyo zytngzlm alkollüyken çok iyi oluyo gerçekten ufffff bizde aynısını geçen cuma yaşadık efsaneydi 🔥🔥🔥🔥🔥 ama dikkat edin çok sık alkol tüketimi sertleştirmeyi zorlandırıyor arkadaşımın alkolik eşi var oradan biliyorum
zytngzlm Susunbebekuyuyo yaşayan bilir diyor susuyorum 😅🔥 Yaaa yok bizim öyle her akşam falan içtiğimizz yok hafta sonu veya böyle arkadaş ortamında falan yada uykuluk diyerek 1 bira 1 kadeh şarap falan 😌
delihatunum zytngzlm bi benim eşim alkollüyken uyuyor 😂 bi kere dedim alkol al öyle yapalım diye bi baktım uyuyor hay dedim senin amk😂
delihatunum zytngzlm bazen bizde 2 yapacağımız zaman iniyor boynu bükük Emrah gibi 😂 oral yapıyorum kalkarsa kalkar kalkmazsa yapmıyoruz artık öyle
veraeyl delihatunum ay ben inikken oral yapamıyorum inik hali midemi bulandırıyo yumuk yumuk hiç sevmem dhdhdh😂
zytngzlm delihatunum aaay benim o haldeyken gülesim geliyor yumuş yumuş hiç bir seu yapasim gelmiyor ahahah eşimde diyor az önce hiç öyle demiyordun işin bitti tabi geç dalganı diyor 😀😀
Alev12 veraeyl gece gece güldürdün,bir video vardı o geldi aklıma sertlestikten sonrada tadından geçilmez😅