Susunbebekuyuyo zytngzlm alkollüyken çok iyi oluyo gerçekten ufffff bizde aynısını geçen cuma yaşadık efsaneydi 🔥🔥🔥🔥🔥 ama dikkat edin çok sık alkol tüketimi sertleştirmeyi zorlandırıyor arkadaşımın alkolik eşi var oradan biliyorum
zytngzlm Susunbebekuyuyo yaşayan bilir diyor susuyorum 😅🔥 Yaaa yok bizim öyle her akşam falan içtiğimizz yok hafta sonu veya böyle arkadaş ortamında falan yada uykuluk diyerek 1 bira 1 kadeh şarap falan 😌
delihatunum zytngzlm bi benim eşim alkollüyken uyuyor 😂 bi kere dedim alkol al öyle yapalım diye bi baktım uyuyor hay dedim senin amk😂
delihatunum zytngzlm bazen bizde 2 yapacağımız zaman iniyor boynu bükük Emrah gibi 😂 oral yapıyorum kalkarsa kalkar kalkmazsa yapmıyoruz artık öyle
veraeyl delihatunum ay ben inikken oral yapamıyorum inik hali midemi bulandırıyo yumuk yumuk hiç sevmem dhdhdh😂
zytngzlm delihatunum aaay benim o haldeyken gülesim geliyor yumuş yumuş hiç bir seu yapasim gelmiyor ahahah eşimde diyor az önce hiç öyle demiyordun işin bitti tabi geç dalganı diyor 😀😀
Alev12 veraeyl gece gece güldürdün,bir video vardı o geldi aklıma sertlestikten sonrada tadından geçilmez😅