Avakadobuu hasbiyeeee güle güle kullan cnm ne diyelim🤭🤭 ilk ilişkin nasıl olacak acaba bilgilendir bizi
hasbiyeeee Sahra5 ne ağrı ne sızı var inan bana sonucu bilmiyorum ama elimi koyduğumda vajinamın şekli bile toparlamıştı ay çık heycanlıyım valla
hasbiyeeee Nurtrhnx1 sorma aşkım sızı var evet kaşıntıda olacak ama o genişliğe razıydım 4 cm et çıkmış yani fazla parça düşünsene ne kadar geniş işte
hasbiyeeee Etipetito hahahahahah evet aşkım büyük zaten zamanla yine genişleyecek diye korkudan dapdar istedim doktorda kayganlaştırıcı kullanırsın bişey olmaz dedi
merila hasbiyeeee ayy umarım 😄😬 bende uzun zamandır düşünüyorum ama cesaret edemedim. Aslında okuduğum kadarıyla çuvalın ağzını büzmek değilmiş marifet çuvalın kendisini büzmekmiş🤭🤭🫣
merila merila ve her ne kadar çift dikiş girilse de zorlanınca sızlar diye düşünüyorum. Umarım öyle bir şey yaşamazsın🙏
hasbiyeeee merila aşkım sadece dışını değil rahimden itibaren dikti tabikide sadece dışını değil içten dışa doğru diktirdim 🥹🥹🥹
hasbiyeeee merila sızlıyor ama inanır mısın hiç mi canım acımaz çünkü artık cinsel hayatım bitmişti erken yaşta his kaybı yaşadım resmen yaşadığın ilişkiden asla zevke lma yoktu 😭
smsmarbs hasbiyeeee hangi doktora yaptırdın ve İzmir’de mi yaşıyordun yoksa özellikle yaptırmak için mi gittin
hasbiyeeee smsmarbs İzmir yaşıyorum doğum yaptığım doktora yaptırdım Sinan Kızılkaya ama ağrı sızı yok
Cicilibicili hasbiyeeee gecmis olsun💐 iyileşme sonrasi durumunuzu güncelleyin bari,ay ilk gece gibi olacak desenize 🤭
hasbiyeeee HurremSultan hahahah bende ondan korkuyorum eskisine çevirmesin 😂😂🫣 şaka bi yana bakalım nasıl olacak 🥰🥰
HurremSultan noluyoyav ne yani şimdi. Onun hasreti ile gün sayacak gariban napsiinnn😂😂😂 sen sürekli söyle sakın ol aşkım deee yoksa elveda bir parmak 😂😂😂🧨🎇