Avakadobuu hasbiyeeee güle güle kullan cnm ne diyelim🤭🤭 ilk ilişkin nasıl olacak acaba bilgilendir bizi
hasbiyeeee merila aşkım sadece dışını değil rahimden itibaren dikti tabikide sadece dışını değil içten dışa doğru diktirdim 🥹🥹🥹
hasbiyeeee merila sızlıyor ama inanır mısın hiç mi canım acımaz çünkü artık cinsel hayatım bitmişti erken yaşta his kaybı yaşadım resmen yaşadığın ilişkiden asla zevke lma yoktu 😭
smsmarbs hasbiyeeee hangi doktora yaptırdın ve İzmir’de mi yaşıyordun yoksa özellikle yaptırmak için mi gittin
hasbiyeeee smsmarbs İzmir yaşıyorum doğum yaptığım doktora yaptırdım Sinan Kızılkaya ama ağrı sızı yok
Cicilibicili hasbiyeeee gecmis olsun💐 iyileşme sonrasi durumunuzu güncelleyin bari,ay ilk gece gibi olacak desenize 🤭
hasbiyeeee HurremSultan hahahah bende ondan korkuyorum eskisine çevirmesin 😂😂🫣 şaka bi yana bakalım nasıl olacak 🥰🥰
HurremSultan noluyoyav ne yani şimdi. Onun hasreti ile gün sayacak gariban napsiinnn😂😂😂 sen sürekli söyle sakın ol aşkım deee yoksa elveda bir parmak 😂😂😂🧨🎇