Kızlar doğum yapalı 56 gün oldu hala kanamam devam ediyor leke leke halinde de değil ve kokusu iğrenç ne olabilir nasıl kesebilirim ben bunu ya eşimi özledim bebeği bırakıp gidemiyorum da doktora sürekli emmek istiyor ve kanamam devam ettiği için muane isterse utanırım diye ne yapayım akıl verin
Doğumdan sonraki kanama bitmek bilmiyooorr😩
kocaminaskosuyum koku enfeksiyon olabilir
Avakadobuu doktora gitsem muane edecek kan gelecek görecek diye korkuyorum
Benim 41 gün sürdü lohusalığım. Lohusalık sonraki adetim 25. Güne gelince gittim doktora hiç bakmadan ilaç verdi sadece. Ama kokuluysa belki kültür isteyebilir
ceydanur hafta içi bende gideyim en iyisi
- Düzenlendi
kocaminaskosuyum benim de o kadar sürdü ama şu an azalmış olması lazım normal şartlar altında da yakın zamanda bitmesi lazım
kocaminaskosuyum benim 2 ay oldu doğum yapalı 2 hafta kanamam oldu git gide rengi açıldı bitti 2 gün gelmedi yoğun ve çok şekilde bidaha geldi yine tam bitti 1 gün durdu ondan daha yoğun gelmeye başladı kan kaybından ölcem pazartesi randevu aldım gidicem
Ironik azaldı tabiki ama ama lekelenme dediğimiz kadar da değil
dirgen iyi yapmışsınız
kocaminaskosuyum cnm normal bu zaten kanaman kesilmediği için gitmelisin doğumdan sonra hiç kontrole gitmedin mi
Avakadobuu lohusa polikliniğine gittim ama böyle bi sıkıntım yoktu onlar da bi şey demedi
kocaminaskosuyum bnde ilk kızımda öyle bir koku vardı ki doktor bakana kadar burnunu tuttu bı gece yatış verdi
- Düzenlendi
Avakadobuu benden de iğrenç çok farklı geliyor korktum şimdi ya ama önceden yoktu son zamanlarda olmaya başladı
kocaminaskosuyum doğumdan sonra benim 18 gün sürmüştü. Doktorlar neler görüyor bence ihmal etmeyin ve gidin hem koku da bar diyorsunuz sağlık bu
belladonna pazartesi ilk işim o olacak
kocaminaskosuyum benim tam 35 gün sürmüştü aşko
kocaminaskosuyum en iyisi bir doktora gitmek
bebeksiguzellik 35e can kurban
Ironik öyle yapacağım sağolun