Avakadobuu kocaminaskosuyum cnm normal bu zaten kanaman kesilmediği için gitmelisin doğumdan sonra hiç kontrole gitmedin mi
ceydanur Benim 41 gün sürdü lohusalığım. Lohusalık sonraki adetim 25. Güne gelince gittim doktora hiç bakmadan ilaç verdi sadece. Ama kokuluysa belki kültür isteyebilir
Ironik kocaminaskosuyum benim de o kadar sürdü ama şu an azalmış olması lazım normal şartlar altında da yakın zamanda bitmesi lazım
dirgen kocaminaskosuyum benim 2 ay oldu doğum yapalı 2 hafta kanamam oldu git gide rengi açıldı bitti 2 gün gelmedi yoğun ve çok şekilde bidaha geldi yine tam bitti 1 gün durdu ondan daha yoğun gelmeye başladı kan kaybından ölcem pazartesi randevu aldım gidicem
kocaminaskosuyum Avakadobuu lohusa polikliniğine gittim ama böyle bi sıkıntım yoktu onlar da bi şey demedi
Avakadobuu kocaminaskosuyum bnde ilk kızımda öyle bir koku vardı ki doktor bakana kadar burnunu tuttu bı gece yatış verdi
kocaminaskosuyum Avakadobuu benden de iğrenç çok farklı geliyor korktum şimdi ya ama önceden yoktu son zamanlarda olmaya başladı
belladonna kocaminaskosuyum doğumdan sonra benim 18 gün sürmüştü. Doktorlar neler görüyor bence ihmal etmeyin ve gidin hem koku da bar diyorsunuz sağlık bu
Adsizbayan kocaminaskosuyum baya uzun olmuş ihmal etmeden gitmelisin hiç korkma canm bende gittiğimde kanamam vardı doktor hiç korkma dedi kandan iyi kayganlastirici yok demişti gerçekten çok ağrısız muayene etti kan varken pek anlamıyorsun zaten inşallah hayırlı sonuçlar alırsın