İyi geceler arkadaşlar bi sorum olacaktı benim cinsel ilişkide kuruluk problemim var ön sevişmeyi uzun tutuyoruz istediğim şeyleri yapıyor afedersiniz vajinamı bile yalıyor ama yine de kuruluk oluyor ve çok canım yanıyor neden kaynaklı acaba ne yapabilirim bunun olmaması için?
Cinsel ilişkide kuruluk
Busrakorkmaz bende tam tersi var adam elimi tutsa bile fena ıslanıyorum nasıl cözücem bu sorunu bilmiyorum 🤷♀️
Aslina keşke yarı yarıya değiştirebilsek 😀
zytngzlm sesli güldüm zjzjsjsjsjsns
Busrakorkmaz yeni doğum yaptıysanız yada emziriyosan kuruluk normal diye biliyorum
Birkul1 1.5 sene önce doğum yaptım ve emziriyorum umarım emzirme döneminden sonra sona erer çok acı veriyor ve ilişkide sıkıntı yaşıyorum eşim zorlanıyor
zytngzlm ahh ahh keşke ben de öyle olaydım 😂😂
Busrakorkmaz herkes kendinde ne varsa ondan şikayet ediyor işte 😀 Vallah kuru kuru da çok sıkıntı ya canı çok yanar insanın bence bir doktora falan görün
Busrakorkmaz aylık iğne vurunuyor musunuz oda yan etki olarak kuruluk yapıyor
zytngzlm evet tahriş oluyor çok yanıyor
Defne1 yok prezervatif kullanıyoruz
Busrakorkmaz bendede aynı problem var asla kayganlaştırıcı olmadan yapmıyorum o işi sende kullan canın yanmaz
Busrakorkmaz tahmin ettiğim gibi 😊 geçer geçer merak etme bunun çözümü için farklı alternatifler var onları deneyebilirsin . kayganlaştırıcı vb.
Busrakorkmaz yapısal olabilir kuruluğun çözümü var yine kayganlaştırıcı kullanırsınız vs ama aşırı ıslanmak daha berbat bence
Birkul1 inşallah geçer içimi rahatlattınız ♥️
kanalize yok önceden böyle değildi 7 senedir evliyim yaklaşık bir yıldır böyle oldu
Busrakorkmaz bende şuan 32 haftalık hamileyim son birkaçtır bende yaşıyorum dönemseldir inşallah geçer
kanalize umarım sizinki de uzun süre devam etmez zira çok kötü çünkü