[silindi] bunlar boyleler genelde diyecek kelimeye yazık laf israfı bunlar 😏 bunlar zinayı savunup hemen erkek yapıyor ya demeye başlıyorlar erkekler b.k yese bunlar bizde yeriz derler beklerim 😅

Dolunayy yanlışlıkla girer bence bunlar evlenmeden her b.ku yiyenler 😅 genişlemiştir tabi girer

Lalderiin sen ne olarak görüyorsun o zaman ? Arkadan yapacaz zar bozulmasın diyr derken o zarı evleneceğin adama değil de neye saklıyorsunuz o zaman ?

Mrv-111 bende bir Müslümanim Elhamdulillah evet Arkadan İlişkiye girmek Büyük Günah fakat, bir Müslüman Kalp Kirmadan Düzgünce Üzmeden Anlatmali Konuşmali, siz Uyarmak istemişsiniz fakat nerdeyse Hakaret ediyorsunuz, ve birçok Kişi böyle Cinsel Şeyler Merak edebiliyor, Bende Cinsel Şeyler Merak ettiğimde Araştiriyorum, Sormak İstiyorum Bir Kardeşiniz Olarak Size Tavsiyem en Azindan Kalp Kirmadan Ve Yargilamadan Anlatin. Arkadaşlar Kardeşlerim Lütfen birbirimizi Yargilamayalim, Hepimiz İnsaniz Ayni Hataya Düşebiliriz kimseyi Kendimizden Küçük Yada Büyük Görmemeliyiz Üstünlük sadece İman ile Takva ile Olur… Allaha Emanetsiniz..

Asha

seksirella Erkek’te Kadin’da gözlerini Haramdan Korumak, Kendini Haramlardan, Günahlardan Korumak Zorundadir, Üstünlük Sadece İman İle Ahlak ile Edep,Takva İle olur. Maalesef ki Mahallede Erkekler istediğini yapar gibi bir Düşünce var, ama Öyle değil Kadin Yapsada Erkek Yapsada Zina Zinadir, Günah, Günahtir. İnsanlar El Alem ne der diyeceğine Rabbim ne der? Diye düşünmeliler. Kardeşim size Tavsiyem lütfen İnsanlar yinede Genellemeyin, Lütfen bir Yanlış yapan Müslüman Gördüğünüzde O Kişiyi Sorumlu tutun, Dinimiz İslami değil. Biz İnsanlar Hata Yapariz Günah İşeriz ama Hiçbir Günah Yüce Allah’in Merhametinden Büyük değildir, bir Hata Yaptiğimizda Şeytan bize Artik Allah Seni Affetmez gibi Vesveseler verir lütfen Şeytan’in Vesveselerine Aldanmayin Nefes Aldiğimiz Sürece İşlediğimiz Günahlara Tövbe Edebiliriz Rabbimize İbadet edebiliriz Ahirettimiz Sonsuzluğumuz için Çalişabiliriz. Biraz uzattim Kusuruma bakmayin fakat gerçekten çok Önemli olduğu için söylemek istedim, Unutmayalim ki Hepimiz Nefs Sahibi Varliklariz Hepimiz Hata Yapariz Önemli Olan Ders Çikarmamiz Ayni Hataya Tekrar Düşmememiz, Düştük mü? Tekrar Boynu bükük Rabbimize Geliriz Ondan Başka gidecek bir Kapi yok Eninde Sonunda Yüce Allah’a Döneceğiz Rabbim bu Dönüşlerimizi Pişmanlikla Değil İmanli Müminler Olarak bizlere Nasip Etsin Amin Rabbim sizleri bu Ahir Zaman’in tüm Kötülüklerden Muhafaza Etsin sizi ve Ailenizi ve Tüm Müslümanlari Rabbim sizlerin Yüreklerini Ruhlarini İslam Nuru ile aydinlatsin Rabbim İslam Üzere Güzel Ahlak üzere İman Üzere Huzur Mutluluk Sağlik üzere Ömürler Nasip Etsin Allahümme Amin ecmain ☝️🤲😊❤️❤️🌱

Birinsan1 amin canımda bizler ilk kocalarimizla yaşadığımız için cahil olduk kezban olduk peki bunlar 🙄😅 bunlar üzülsün asıl haline Allah doğruyu yanlışı ayipi haramı idrak edicek beyin vermiş ama bunlar kullanmaktan aciz

semali42 böyleleri yarın bı gün kocasına ben sende gözümü açtım nankör şunu istiyorum bunu istiyorum diye debelenir 😅 adam bilmiyor ki kaç ten değmiş tenine garibim gerçek sanar işte arkadan vereyim zarım bozulmasin aslında ahlaksızım ama zarım olduğu için kandiririm meselesi 😁😁

seksirella evet çok itici kendini kandırmak bu ama öyle insanların da çok düzgün kişilerle karşılaşacağıni pek sanmam Allah akıl fikir versin herşey zamanında ve yerinde güzel haram ne varsa zaten kötü iğrenç ve zarar demek ne diyeyim

Lalderiin evlilik bakirelik degıldır.siz neden bakireliğinizi evlenecegınız kişiye saklıyosunuz madem arkadan değil normal yollardan girin cinsel ilişkiye