Sahra5 aayy yok ya ben duymak istemiyorum ne gördüğünü 😂😂 benim çok güzel uykulu gecelerim vardı hepsi rafa kalktı adamı dinlemekten 🤭

Rouge İşte bana zararı oluyor onun 🤭 yanımda oylee olsun istemiyorum, ya da bilmek istemiyorum galiba. Ben yanımda erkek yatmasına alısamadım yaa bence 😂 bu erektelik yüzünden hiç oğlan kardesimde olmadı. Yani bı erkeğin nasıl yattığını da görmedim. Çok garipsiyorum kocam amaa vallahi garipsiyorum bazen kaktırıveresim geliyorr git yanımdan diyee 😅😅

HurremSultan tehlikeli kız ölume kadar götürebiliyor ama ne yazık ki uyku apnesi var. Çünkü bir nefesi tutuyor 10 dakika vermiyor nefesini sonra bir veriyorr Allahh diyorum hayata geri döndü 😂

Enerciii çok güzel birşeye degindin 😂 evett o günlerde oluyor. Mesela bende denedimm rüyasında mi görüyor rüyalaniyor mu desem. İç camasiri çok temiz. Banyo falan almaz. Cunup gezemez çünkü namazli kendisi surekli. Veee cinselligimiz çok iyii maşallah maşallah 😅 amaa cinsellik yaşadığımız akşamı da oluyor adam da. Iıılayıp duruyorr. Ya da cisi mi geliyor anlamıyorum eliyle şeyini bastırma oluyor. Bu bence kendisini mi bastırıyor. Aslında bu bir çeşit bence tramvaaa ama oda farkında değil.

bebeksiguzellik Bencede zorrr bana da yaşadığı olaylardan ötürü tramva gibi geliyor. Çünkü çok zor bir hayatı oldu eşimin. Annesini kanserden kaybetti tek çocuk. Üvey abisi var. O ceza evinde derken eşim çok güçlü kalmaya çalışmış küçük yaşta. Bunlar diyorum adam da tramva yarattiii ya da eşim cisi geldiği zaman çişini yapmak yerine bastırıyor. Erekte olacağı zaman da kendisini tutuyor bastırıyor kizzz düşün düşün boktur isim hesaba için içinden çıkamıyorum 😂 ben alismam lazım bu haleee. 😂

Bsrkaya 😂😂😂😂 ayyy evet bak yaşadıkları ağır şeylermiş dediğin gibi travmatik bi durum da olabilir. Bunu çözse çözse bir uzman çözebilir ancak aşko başka türlü senin uykular yalaaan

Bsrkaya acaba rüya gördügünü mü düşünüyorsun kıskanclık olabilir mi sebebi🙃

Bsrkaya eli seyinde uyumaz öyle ses cikarmaz ama sayiklar horlar 5 dk da belki 10 kez döner sabaha kadar dönüp durur bi oraya bi buraya saat kaclara kadar uyuyamıyorum horultudan durtsem hihh der yan dön derim dönmez uyku serseminle ama yemin ederim bende usandım bu horlama konusundan bıktım dönmesinden bıktım uykularim haram oldu

Rouge Bencede olabilir 😅 birde sürekli erekte de yaa niye sürekli erekte de alla allaa 😅 rüya mı görüyor falan diye bu sefer beni uyku tutmuyor 🤭

bebeksiguzellik Benim uykular evlendikten sonra zatenn nanayyy olduu birde çocuk öldü hepten nanayy olduuu 😂 gitti şöyle derinlemesine veee gecee geç saatlere kadar uyumaya uyanmaya vee hazır kahvaltıya hasretimm kizzz 😂 değilse böyle mıydım ben prensesler gibiydim ben baba evindeeee 😂

Bsrkaya ayy dikkat kizzz anam uykuda da ölmezsin yaaa benim eşimin arkadaşında da var kız diyor ki kocamı kontrol ediyorum gece sabaha kadar dhkshdjd

Bsrkaya o zaman bence de bi travma Yada psikolojik bi durum dedigin gibi belki bi destek alsa düzelebilir allah yardım etsin canım🌸