Esiimm 😡
Bsrkaya bende o durumlardan muzdaribiimm🙄 ben en ufak tıkırtıya uyanan insanım ve uyandıgım zaman bitti yani 2 3 saat uyuyamam.. eşimde saolsun sayıklar konusur sağa döner sola döner ve hava 40 derece bile olsa bana koala gibi yapışmadan yatmaz🤦♀️ bende özellikle son 3 4 aydır iyice irite olmaya başladım bu durumdan ama napayım uyandırıyorum yatamıyorum bak sarılma etme felan diyorum uykuya dalınca yine aynısını yapıyor.. ama senin kocanın erekte olup inlemesini anlamadım öyle bisey daha önce görmedim eşimde felan.. sabahları erekte durumu oluyormus ama bunu internettede okumustum ama geceleri hiç görmedim duymadım.. allah yardım etsin bize ne diyim🤦♀️🥲
Yetoooooooyaaaaa istee benimde ııı diye çıkarıyor inliyor dediğim oo 😂 sinir oluyorum
- Düzenlendi
Rouge Vallahi yaa onu diyorum evlilikte iki kişi yatmak mantık işi değilmis 🤭 istee ben gece erekte olmalarına alısamadimm böyle yanımda sürekli kalkan şey var gece erektesi olduğu için aşırı sinir bozucu değil mi yaa. 🥴 sabah kalkan şey görmek gece kalkan şey görmek çok rahatsız ediyor beniii sürekli eliyle bastırıyor onu olmamak için çok sinir bozucuu 😒 opmeleri de varr uyurken bizde de öpmesi mopmesi oluyor. Ama ben bu yanımda erkek yatmasına alısamadım yaaa. 🤦🏻♀️
Ask_hosmus yaa benim ki sesli uyuyor cisi gelse de ııı diye sess çıkarıyor. Vallahii bende anlamadim. Sorunlu yatıyor yaa acayip sorunlu yatıyor. Nefesini tutuyor. Bı 10 dakika gelmiyor aha dedim adam öldü sonra bir nefes veriyor yüksek sesleee aha dedim geldiiii kız çok tuhaf uyuyorrrr adamı seyretmekten ben uyuyamıyorum 😂
- Düzenlendi
Bsrkaya Kanka japonlarmı çinlilermi ne ayrı yatiyorlarmış çiftler ve en sağlıklı uyku tek yatılınca oluyormuş.Sürekli sürekli birbirini uyandırmaktan artık adamlar böyle bisey bulmuş öyle gidiyorlar😀Bizdemi öyle yapsak ne🤔😁
Yasak_elma Vallaha ben bu hamilelikte yapacam az kaldı uyku kalmadı resmeen 😒😂 gece tepeme cikiyorrr zaten ben daraliyorum uyuyamıyorum birde o geldi mi sinirlerim bozuluyorrr
Bsrkaya Bari hamilelik süresince ayrı yat yoksa sen hic dinlemeden bebek doğacak ozaman hiiç dinlenemeyeceksin kanka üzüldüm sana simdi😕
Ask_hosmus bu performansı keşke uyanıkkende gösterseler demi😂😂😂😂😂
Bsrkaya hiç bilmiyorum aşkım ya bizim öyle bir sorunumuz olmadı hiç. Bende yatakta birinin olmasına alışamıyorum yani tek yatmak daha keyifli 😁😁 ama işte esininde arıyor insann huzurlu bir uyku istiyor hele hamileyken. Benimki en fazla horlar oda ben dürterim uyan dön öbür tarafa diye döner ve sesi kesilir. Sürekli eli şeyinde uyusa naparim bilmiyorum ya bilemedim hiç duymadım da inan bir bilgim yok 🫡 acaba doktor yada psikolog desteği mi alsa eşin
Bsrkaya canım o tehlikeli birseymis sanırım. İnşallah o değildir ya
Bsrkaya uyku hapı alabilirsin bu Zararı olmayanlardan yarısını kesip çünkü Çocugun varmış hepsi agır olmasın Uyanman gerekir sadece uykuya dalmana yarasa yeterli valla bacım aklıma bişey gelmedi senin bu iş kocadan çözülmez belli ki Yani ilk defa duyuyorum her rüyayı sayıklamak gün içinde olan herşeyi sayıklamak vs o yüzden buna çözüm bulmak yerine Kendine kendinde çare bul sen allah yardım etsin bende uzu süredir evliyim Hiç eşimi uyurken o tarz hareketlerini görmedim belki de benim ki anormal arada bi de olsa bi şeyler görüp etkilenmesi gerek galiba burda okuduklarıma göre yani ortası yok mu bu kocaların😂 ama şunu merak ediyorum aklıma geldi İlişki sıklıgınız nasıl yani diyelim o gğn birliktelik oldu ona ragmen o gün de mi o tarz şeyler oluyor ?
Bsrkaya Nefesini tutuyor. Bı 10 dakika gelmiyor aha dedim adam öldü sonra bir nefes veriyor yüksek sesleee aha dedim geldiiii
İstemsizce güldüm 😅😂 canım zor bir durum olmalı haklısın ama adamı videoya da çeksen boş bence. Çünkü onun elinde olan bişey değil, sonuçta tamam bi daha yapmıcam dese bile tekrar yapacak çünkü uyurken kendini nasıl kontrol etsin ki. Bence bilinçaltı ile alakalı bi durum. Eşini bi şekilde ikna edip bir psikologdan yardım almasını sağla aksi taktirde bir insanın başka türlü uykusunu yönlendirebilmesi bence zor
Yasak_elma üzül kankaa üzül bu gece benim için yakın 🚬
- Düzenlendi
Rouge İşte bana zararı oluyor onun 🤭 yanımda oylee olsun istemiyorum, ya da bilmek istemiyorum galiba. Ben yanımda erkek yatmasına alısamadım yaa bence 😂 bu erektelik yüzünden hiç oğlan kardesimde olmadı. Yani bı erkeğin nasıl yattığını da görmedim. Çok garipsiyorum kocam amaa vallahi garipsiyorum bazen kaktırıveresim geliyorr git yanımdan diyee 😅😅