Women ay biz hep öpüşürüz 😁 eşimde uçuk var şimdi geçmesini bekliyorum şimdi bir yanım eksik gibi öpüşmeyince hayatım yarım kaldı resmen 😂😂😂
Öpüşme
Burnumageliyoduslkmsn Kız vala acıdım sana ne olucak bu halin🤣🤣
Kocan totonu yesin inşallah 🤣
Women hergün dudaktan dudağa yapısıriz birbirimize😀
Women öpüşüyoruz çok uzun olursa yatakta ama şunu düşündüm çocuk olunca sadece yatakta öpüşüyoruz sonrası malum😚
Women benim eşim bayilir öpüşmeye. Çok sık operiz öpüşürüz. Ama favorim o içimdeyken öpüşmek 🔥
Women ben öperim eşim daha çok öper çok şükür bence opusmeyi süreklilik haline getirmek gerek.. askı dinç tutmak için
Etipetito valla hemşerim bende çok istiyorum dnsjhsjsn bazen laf arasında gotumu ye sen benim diyorum aç geliyorum diyor zorla açıp kalçamı öpüp gidiyor skshshzhsjdjd manyak biraz benim kocam ama işte hiç abaza değildir hatta bana abaza der
Burnumageliyoduslkmsn Kalçayı öpüyorsa görevi sonuna kadar tamamlaması lazım artık 😂
Kız bu kocan ilişkiyi neden sevniyor ya siz o bebeyi nasıl yaptınız hahah😂
Etipetito ah aşko ah bugunki tartışma konumuz oydu biraz muhafazakar biri kendi benim büyüdüğüm ailede o şekilde arkadaşinin düğünü var tanımam etmem ama nişanlısı çocuğun eve bebek görmeye geldi tanıştık bir kere gördüm sadece sende gel muhakkak dedi eşimde ortak arkadaşlarımla gideceğim diyor gerçekten evlendigimizden beri 2 3 kere çıkmıştır dışarı oda maça gitti bir kerede çay içip geldi ortam erkeği değil yani araba kullanıyorsa vs hep canlı konum atar sürekli sormuyim diye bende ordan konuyu getirdim ben gitmene bişey demiyorum git tabiki ama işte cinselliğe karşı kısıtlayıci olunca bende acaba mi diyorum falan dedim yinede düzelmiyor bende en son gurursuz gibi yanaşıp durmicam dedim şuan işte wp den 2. Bebeği konuşuyoruz daha kızım 4 aylık zksjsjjsjs ama yapım aşamasını değil büyümesi vs konuşuyoruz saldım ya napaymm
Burnumageliyoduslkmsn Muhafazakar olabailir benim eşimde muhafazakar ama konu cinsellik olunca duvardan duvara atar beni hskdbck
Seninkinin libidosu düşük heralde ondan böyledir Allah kolaylık versin canım :(
Women bizde sürekli bir cilvelesme halı var evet opusuruz ellesiriz ama çocuk yok belki de ondan bilemiyorum ki sizin eşinizin yapısına da bağlı
Women evet illa iliskide olmasi gerekmez ki normal zamandada hep opucuk hem öpüşme oluyor